wijkverpleging amsterdam
Wijkverpleegkundige-vacatures in Amsterdam met salarisindicatie Indeed.nl.
Wijkverpleegkundige coach binnen wijkteam. Wij kunnen jou een tweetal rollen bieden als wijkverpleegkundige. Samen vorm je het wijkverpleegkundig duo in het team. Parnassus Thuiszorg en Avicen Thuiszorg Amsterdam Amsterdam Nieuw West. Dan ben jij de wijkverpleegkundige die wij zoeken! Ben jij die wijkverpleegkundige die zoekt naar een uitdaging. Loop nooit meer een vacature mis. Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Wijkverpleegkundige in Amsterdam. Mijn e-mail Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren. Resultaten Pagina 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
Thuiszorg Cordaan.
Cordaan Thuiszorg stelt u in staat zo lang mogelijk thuis te wonen. Wanneer dat noodzakelijk is bieden wij u hulp. Omdat u ouder wordt of ziek bent. Of als u een handicap hebt. Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden helpen u het best mogelijke uit het dagelijks leven te halen.
Wijkverpleging Madeliefje Thuiszorg Home.
Er zijn geen kosten voor de diensten van de wijkverpleging persoonlijke verzorging en verpleging deze kosten worden vergoed in uw basispakket van uw zorgverzekeraar. Wijkverpleging in Amsterdam Zaanstreek-Waterland en Twente. Madeliefje Thuiszorg levert de zorg en services aan huis die u nodig heeft. Dat doen we in de volgende regios Amsterdam Zaanstreek-Waterland en Twente. Er is altijd wel een wijkteam of locatie bij u in de buurt. Huishoudelijke Hulp Toelage HHT. Palliatieve Terminale Zorg PTZ.
Wijkverpleging Gemeente Amsterdam.
Onder wijkverpleging valt verpleging en verzorging die u thuis krijgt. Per 1 januari 2015 is dit onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Op deze pagina Wijkverpleging. Wat valt er onder wijkverpleging? Wijkverpleegkundige regelt de zorg. Per 1 januari 2015 is verpleging en verzorging thuis onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u en eventueel uw arts welke zorg u precies nodig hebt. U kunt de wijkverpleegkundige zorg krijgen van verpleegkundigen of van verzorgenden. Wat valt er onder wijkverpleging?
Wijkverpleging.
Het installeren van een recente browser kan het probleem oplossen. Regelhulp wegwijzer naar zorg en ondersteuning. menu Navigatiepaneel is gesloten. Wilt u thuis medische zorg krijgen? Of hulp bij het aankleden of wassen? Dan is wijkverpleging misschien iets voor u. Wijkverpleging is persoonlijke zorg en verpleging aan huis. U krijgt wijkverpleging als u een chronische ziekte lichamelijke beperking of psychische stoornis heeft. Een wijkverpleegkundige helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan en douchen. Of bij het geven van injecties. Een wijkverpleegkundige geeft u ook medische zorg als dat nodig is. Bijvoorbeeld het verzorgen van een wond. Een wijkverpleegkundige geeft ook. intensieve kindzorg voor kinderen zonder verstandelijke beperking.
Zorgaanbieders Thuiszorg en wijkverpleging.
Voor als u niet meer alles zelf kunt. Voor kortere of langere tijd kunt u gebruik maken van zorg thuis. Bekijk de 141 aanbieders van thuiszorg en wijkverpleging die door patiƫnten gewaardeerd zijn. HappyNurse Thuiszorg Wijkteam Amsterdam-Zuid.
Wijkverpleging Cordaan Gezondheidscentrum Klein Gooioord huisarts Amsterdam Zuidoost.
Klik hier voor meer informatie over het Spreekuur Seksuele Gezondheid. Kijk ook op www.thuisarts.nl voor meer informatie. Zorgorganisatie Cordaan biedt vanuit ons centrum thuiszorg en wijkverpleging. Thuiszorg is belangrijk als u verpleegkundige hulp nodig heeft bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname en/of huishoudelijke hulp. De wijkverpleegkundige helpt u bij vragen over bijv. chronische ziekte eenzaamheid opvoeden of problemen in de woonsituatie. Telefoonnummer 020 886 70 00 ook buiten kantooruren. Voor alle overige informatie klik hier.
Verpleging thuis Cordaan.
Het Kinderteam verpleegkundige hulp aan kinderen. Het Kinderteam verleent medisch-technische verpleegkundige zorg aan kinderen van 0 tot en met 18 jaar in Amsterdam en omstreken. De Gespecialiseerde Verpleging Thuiszorgtechnologie GVT van Cordaan Thuiszorg is er speciaal voor mensen die ziek zijn maar liever thuis worden behandeld dan in het ziekenhuis. Een team van deskundige verpleegkundigen van Cordaan Thuiszorg verleent specialistische verpleegkundige zorg aan huis. Gespecialiseerde Verpleging is er voor volwassenen en voor kinderen. De diabetesverpleegkundige in de thuiszorg kan extra advies instructie en voorlichting geven aanvullend op de zorg van huisarts praktijkondersteuner collega diabetesverpleegkundige in de tweede lijn of internist.

Contacteer ons