verzorgingshuis amsterdam west
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Aantal waarderingen laag hoog. Amstelring Woonzorgcentrum Het Schouw. Amstelring Woonzorgcentrum De Klinker. Cordaan Kleinschalig wonen Ottho Heldringstraat. Cordaan Woonzorgcentrum De Riekerhof.
AMSTA Zorgcentrum de Werf de Vrijwilligers Centrale Amsterdam de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.
Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor de organisatie en dus van harte welkom bij de ondersteuning van de zorg en welzijn van de bewoners van Amsta De Werf. De werf is een verzorgingshuis waar bewoners zelfstandig wonen op een appartement en zorg ontvangen volgens afspraak. Vrijwilligers kunnen die zorg en het welzijn van de bewoners zeer ondersteunen in persoonlijk contact maar ook bij groeps activiteiten. Onze vrijwilligers worden begeleiden hebben een goed omschreven taak en de taken worden jaarlijks geƫvalueerd. Bij het aangaan van een overeenkomst zijn vrijwilligers gedurende hun vrijwilligerswerk collectief verzekerd. Jaarlijks krijgen vrijwiilgers een kerstpakket en worden zij uitgenodigd bij personeelsfeesten en overleg bijeenkomsten. De Werf is een mooi gelegen lokatie en een van de 22 lokaties van AMSTA Amsterdam.
Amsterdam West Amstelring.
Verpleeghuizen en groepswoningen Amsterdam West. Zoekt u een verpleeghuis of verzorgingshuis in Amsterdam West? Ontdek wat Amstelring te bieden heeft. Ouderen met dementie een chronische ziekte of een handicap kunnen bij ons terecht. Zij worden er verzorgd verpleegd en behandeld door medewerkers die iets willen betekenen voor anderen. Amstelring biedt ook specialistische zorg. Zoals zorg bij dementie CVA revalidatie palliatieve zorg hospice zorg bij niet-aangeboren hersenletsel en GGZ-zorg. Weten welk type huis bij u past? 088 97 20 200 lokaal tarief.
Verpleeg en Verzorgingshuiszorg Cordaan.
Voor iedereen die niet meer zelfstandig thuis kan wonen heeft Cordaan diverse woonvormen met uiteenlopende mogelijkheden in zorg en ondersteuning. U kunt wonen in een verzorgingshuis met weinig ondersteuning in een verpleeghuis met intensieve zorg of in een van onze huiselijke kleinschalige woonvoorzieningen. Voor wie niet meer zelfstandig thuis kan wonen met mantelzorg of thuiszorg heeft Cordaan diverse woonvormen met uiteenlopende mogelijkheden in zorg en ondersteuning. U kunt wonen in een verzorgingshuis met weinig ondersteuning in een verpleeghuis met intensieve zorg of in een van onze huiselijke kleinschalige woonvoorzieningen. Elk jaar komen er nieuwe locaties voor kleinschalig wonen bij. Uw individuele zorgvraag en wensen zijn de uitgangspunten voor de ondersteuning die u van ons ontvangt.
Verzorgingshuis en verpleeghuis De Drie Hoven Amstelring.
Tijdelijke zorg bij Amstelring. Zorg aan huis aanvragen. Verzorgingshuis De Drie Hoven. Louis Bouwmeesterstraat 377 1065 NS Amsterdam Bereken route. Een prettige open sfeer met betrokken en zorgzame medewerkers. We bieden u graag een veilige woonomgeving in verpleeghuis De Drie Hoven in Amsterdam Nieuw-West. De saamhorigheid is groot. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. Verhuizen naar een appartement in een woonzorgcentrum is niet altijd leuk. Maar soms is het onvermijdelijk. Bijvoorbeeld vanwege een chronische ziekte handicap of de gevolgen van ouderdom. Of omdat er sprake is van dementie. De Drie Hoven is een prima woonomgeving.

Contacteer ons