thuiszorg outlet amsterdam
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Jan Tooropstraat 164 in centrale hal OLVG West. Commelinstraat 67 in verzorgingshuis De Gooyer. Voor meer informatie of het bestellen van een hulpmiddel kunt u bellen met 0800 288 77 66 gratis. Bij zowel het lenen als huren van hulpmiddelen is het van belang dat u uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringpas bij de hand houdt. Ma t/m vrij 9.00-17.30 uur. Lees meer over de Vegro op de website www.vegro.nl. Cordaan in de buurt. Cordaan locaties bij u in de buurt.
Goedkope nieuwe en tweedehands hulpmiddelen Uw Hulpmiddelenoutlet.
Uw Hulpmiddelen outlet. Goedkope hulpmiddelen nieuw en tweedehands. Rollators Topro Troja rolstoelen opvouwbare scootmobielen en verpleegbedden.
Thuis-Zorgoutlet Amsterdam is verhuisd Rodi.
Op de nieuwe locatie beschikt Thuis-Zorgoutlet Amsterdam over een mooiere hal met meer opslagruimte. REGIO De Thuis-Zorgoutlet Amsterdam is verhuisd. Vanaf 17 mei is het bedrijf gevestigd aan de Lemelerbergweg 46 in Amsterdam op slechts twee kilometer van de vorige locatie. Daar beschikt de outlet over een mooiere hal met meer opslagruimte veel daglicht en het is er warmer in de winter. Parkeren is bovendien gratis.
ThuisZorgoutlet voor gebruikte zorghulpmiddelen Thuis-Zorgoutlet Amsterdam.
Het gaat hier om zeer nette gebruikte artikelen die allemaal zijn gereinigd en technisch nagekeken en en zo nodig gerepareerd met originele onderdelen. Sta op stoelen hoog laag bedden seniorenbedden rollators etc. behoren tot het standaard assortiment. Dankzij onze grote ervaring op het gebied van zorg-hulpmiddelen kunnen wij u goed adviseren. Met een bezoek aan onze Zorgoutlet kunt u zich veel geld besparen bovendien kunt u veel artikelen direct meenemen!
Home Thuis-Zorgoutlet.
Outlet voor voordelige en 2ehands zorghulpmiddelen. In onze Thuis-Zorgoutlet in Loosdrecht vindt u een groot assortiment voordelig geprijsde zorghulpmiddelen voor ouderen thuiszorg bedrijven en zorginstellingen met grote kortingen demo-modellen overjarige modellen of met een kleine beschadiging maar ook scherp geprijsde nieuwe artikelen en nette gebruikte artikelen. Dankzij onze grote ervaring op het gebied van zorg-hulpmiddelen kunnen wij u goed adviseren. Met een bezoek aan onze zorgoutlet kunt u zich veel geld besparen bovendien kunt u veel artikelen direct meenemen! Inkoop en consignatie van overtollige of gebruikte zorghulpmiddelen. Geef uw overtollige of gebruikte zorghulpmiddelen een tweede leven.
Zorgoutlet Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen voor ouderen en mensen met een tijdelijke beperking.
Hulpmiddelen Outlet Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Thuis-zorgoutlet Amsterdam geeft gebruikte thuiszorgartikelen een tweede leven Amsterdam. Thuis-zorgoutlet Amsterdam geeft gebruikte thuiszorgartikelen een tweede leven Amsterdam.
Heeft u een of meer thuis-zorgartikelen over zoals een sta-op stoel seniorenbed hoog/laagbed rolstoel rollator of douche en badhulpmiddelen neem dan contact op via 06-57966356 of stuur een e-mail naar email protected. 1105 AL Amsterdam Zuidoost. Nieuwer bericht Weegbrug in Beemster officieel geijkt.

Contacteer ons