verpleeghuis amsterdam
Verpleeghuis Wittenberg Lionsclub Amsterdam t IJ.
Wie zijn wij en wat doen wij? In het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van Artis ligt Verpleeghuis Wittenberg. In het monumentale pand wonen mensen met zowel lichamelijke als psychogeriatrische klachten dementie of een combinatie daarvan. Ook wonen er ouderen met psychische klachten die een verpleeghuiszorg nodig hebben omdat zij lichamelijk achteruit gaan. Wij helpen Wittenberg bij de grotere activiteiten zoals het kerstdiner of bij een uitje. Om alle bewoners mee te laten genieten van de activiteiten zijn veel handen nodig zonder vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn. Aanmelden voor onze Nieuwsbrief.
Verpleeghuis Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Zoeken xml version1.0 encodingutf-8? Vacatures zoeken Vacatures zoeken. Verpleeghuis vacatures in Amsterdam. Bussum Kockengen Loenen aan de Vecht Breukelen Vreeland Loosdrecht. Opdrachtleider Verzorgende Verpleegkundige Verzorgende IG Migratiespecialist Schoonmaker. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 293. Verpleeghuis in Amsterdam Vacatures 1 10 van 293. Wij nemen je sollicitatie dan niet in behandeling.
Amsterdam Woonzorgcentrum Cordaan omgebouwd tot modern verpleeghuis.
Voormalig woonzorgcentrum Eben Haëzer van Cordaan wordt volledig gestript en omgebouwd tot een modern verpleeghuis. De verbouw start op 24 april a.s.
Zorggroep Amsterdam Oost ZGAO.
Wonen met zorg en begeleiding. Verblijf met extra begeleiding. Respijtzorg / tijdelijke zorg. ZGAO is een kleine zorgorganisatie. Wij helpen u zoveel mogelijk het leven te leiden dat u wenst. U kunt bij ons terecht voor zorg en behandeling kortdurend verblijf wonen en welzijn. 020 592 52 52. De zorgconsulenten van het Cliënt Service Bureau geven u informatie over wachtlijsten verblijf en rondleidingen. Telefoon 020 592 54 20. Woont u thuis en kunt u niet meer alles zelf? De wijkverpleegkundige coördineert de zorg bij u aan huis en stemt deze af met de mensen om u heen.
Eduard Douwes Dekker Evean.
locatie wonen verzorgingshuis
De Buitenhof Cordaan.
Nieuw Herlaer 2 Amsterdam. 020 504 40 00. Wonen in een rustige groene omgeving. Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. De Buitenhof biedt woningen met zorg begeleiding of verpleging voor ouderen. Op Ons Dorpsplein op de begane grond zijn activiteiten voor bewoners van De Buitenhof waar ook buurtgenoten familie en vrienden welkom zijn. Zorg in De Buitenhof. Als het nodig is helpen wij u bij het huishoudelijk werk.
Cookies op NationaleVacaturebank.nl.
Locaties van Cordaan sector Verzorgingshuizen en verpleeghuizen.
86% beveelt deze organisatie aan. Deel dit profiel met anderen. Er vallen 22 locaties onder deze organisatie. Cordaan Woonzorgcentrum De Buitenhof. Cordaan Woonzorgcentrum De Marke-De Meenthoek. Cordaan Woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Cordaan Hof van Sloten voorheen Verpleeghuis Slotervaart. Cordaan Woonlocatie Beth Shalom.
Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam Huize Plantage.
Werken bij Huize Plantage. Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam. Huize Plantage is in 1999 opgericht als het eerste particuliere verzorgingshuis in Amsterdam. Het ligt in de mooie en rustige Henri Polaklaan vlak bij Artis en de Hortus Botanicus. Het wooncomplex bevat tien luxe appartementen. Huize Plantage wil haar bewoners een nieuw thuis bieden. Dit houdt in dat zij er met behoud van privacy in een huiselijke sfeer kunnen wonen en zorg naar wens krijgen. Huize Plantage wil voldoen aan de behoefte aan veiligheid en zorg in een omgeving die warmte en gastvrijheid uitstraalt en een exclusief karakter heeft.
Verpleeg en Verzorgingshuiszorg Cordaan.
U kunt wonen in een verzorgingshuis met weinig ondersteuning in een verpleeghuis met intensieve zorg of in een van onze huiselijke kleinschalige woonvoorzieningen. Voor wie niet meer zelfstandig thuis kan wonen met mantelzorg of thuiszorg heeft Cordaan diverse woonvormen met uiteenlopende mogelijkheden in zorg en ondersteuning. U kunt wonen in een verzorgingshuis met weinig ondersteuning in een verpleeghuis met intensieve zorg of in een van onze huiselijke kleinschalige woonvoorzieningen. Elk jaar komen er nieuwe locaties voor kleinschalig wonen bij. Uw individuele zorgvraag en wensen zijn de uitgangspunten voor de ondersteuning die u van ons ontvangt.
Kleinschalig wonen met zorg in Amsterdam Domus Magnus.
In het hartje van Amsterdam midden in de Jordaan ligt onze schitterende locatie De Uylenburgh. Gelegen aan de rustige Lauriergracht en.
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Cordaan Woonzorgcentrum De Boeg. Cordaan Woonzorgcentrum De Riekerhof. Amstelring Woonzorgcentrum De Rietvinck. Amsta Centrum van Ouderen Flesseman. Amstelring Transferafdeling in VUmc. Cordaan sector Verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Cordaan Verpleeghuis De Die.

Contacteer ons