werken bij de gemeente amsterdam
Werken bij gemeente Amsterdam Vacatures gemeente Amsterdam Manpower.nl.
Dit zorgt voor een betrokken houding en trots binnen de organisatie. Het is een manier van leven die men met zich meedraagt en uit onderzoek is gebleken dat het bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Gemeente Amsterdam. Werken bij de gemeente Amsterdam betekent werken in een dynamische werkomgeving die zowel haar burgers als haar werknemers het gevoel wil meegeven dat ze welkom zijn en gewaardeerd worden. Empathie deskundigheid en het echt willen oplossen van een klantvraag staan centraal. Het gevoel dat de klant/inwoner welkom is wordt uitgedragen door de medewerker en geldt ook voor de medewerkers onderling. Dit zorgt voor een betrokken houding en trots binnen de organisatie. Deze werksfeer draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Manpower werft kandidaten op zowel HBO WO als MBO niveau.
Werken bij de Gemeente Amsterdam Vacatures Gemeente Amsterdam.
Werken bij de Gemeente Amsterdam Vacatures. Ben je nieuwsgierig maatschappelijk gedreven recent hbo/wo afgestudeerd en passie voor de stad Amsterdam? Adviseur HR Analytics Control. Meer Werkenbij Amsterdam Vacatures. Stagiair hbo of wo Project StartupAmsterdam.
Werken bij Gemeente Amsterdam Qompas Carrièrestart.
Wie begint bij de gemeente kan allereerst rekenen op een prima salaris dat kan concurreren met commerciële organisaties. Het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen. Fulltime werken betekent een 36-urige werkweek. Maar werken voor de gemeente Amsterdam kent nog veel meer voordelen. Zo kan bijvoorbeeld met het Cafetariamodel vrije tijd gekocht worden en is er recht op deeltijdwerken. Secundaire arbeidsvoorwaarden de meest relevante arbeidsvoorwaarden op een rijtje. Een fulltime werkweek van 36 uur. Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering. Het Cafetariastelsel biedt de mogelijkheid om vrije tijd te kopen en andere brutoloon-ruilmogelijkheden. Tegemoetkoming in de Ziektekostenverzekering Verhuiskostenvergoeding. In uitzonderlijke gevallen is een arbeidsmarkttoeslag mogelijk. De complete lijst met arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers van de gemeente Amsterdam is vastgelegd in het Nieuwe Rechtspositieregeling Gemeente Amsterdam.
vacatures bij Gemeente Amsterdam Randstad Nederland.
vestiging in de buurt. Zoeken in de website. vacatures bij Gemeente Amsterdam. Werken bij Gemeente Amsterdam is werken voor de grootste en meest dynamische stad van Nederland! Elke dag zijn er mensen die zich bezighouden met de leefbaarheid van Amsterdam. Op straat maar ook achter de schermen. Ze besturen surveilleren halen vuilnis op geven zwemles en zorgen voor een bereikbare stad. Bekijk de Gemeente Amsterdam vacatures en solliciteer! in welk vakgebied wil je werken?
Account Specialist Gemeente Amsterdam Werken bij ManpowerGroup.
Meer over Manpower Uitzendbureau. Account Specialist Gemeente Amsterdam. Als Account Specialist voor de Gemeente Amsterdam Sociaal Domein ben je verantwoordelijk voor een van onze grote opdrachtgevers in Amsterdam. Bij deze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor 20 verschillenden afdelingen waar veel flexmedewerkers werkzaam zijn met een diversiteit aan klanten en teamleiders. Je bouwt een intern netwerk op bij de klant en tevens beheer je een pool flexwerkers. Je onderhoudt veelvuldig contact met de diverse inleners zodat je snel en adequaat kunt reageren op de vraag naar flexkrachten. De kern van de functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.
Gemeente Amsterdam Vacatures.
Fulltime Vakopzichter Waterbouw Amsterdam. Dienstverband Tijdelijk Locatie Amsterdam Aantal uur 36 Werk-denkniveau HBO werk en denkniveau Branche Overheid / Non-Profit. Functie-omschrijving Werken bij de Gemeente Amsterdam betekent werken voor één van de mooiste steden wij vinden het natuurlijk de mooiste van Nederland. De stad met evenveel fietsen als inwoners meer dan 800.000 en 165 grachten is opgedeeld in zeven stadsdelen een aantal clusters en RVEs. Inbound callcenter medewerker gezocht! Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast Locatie Amsterdam Aantal uur 20 Werk-denkniveau MBO werk en denkniveau Branche Overheid / Non-Profit. Functie-omschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar telefonische klantenservice medewerkers die de overstap willen maken naar het Contactcenter van Gemeente Amsterdam.
Werken bij Gemeente Amsterdam Traineeships stages en starters vacatures!
Een echte wereldstad en aantrekkelijke hoofdstad voor iedereen. Midden in de wereld en tegelijkertijd dicht bij de Amsterdammers. Een eigentijdse werkgever met ruimte voor talent. Ontwikkeling staat daarin centraal zodat Amsterdam altijd een beroep kan doen op kundige en capabele mensen. Om samen met Amsterdammers verder te bouwen aan onze stad. Algemene vragen stuur een app! Vragen over werving en selectieprocedure Stuur een mail naar info@jsconsultancy.nl of bel naar 088 330 2100.
Gemeente vacatures werk in Amsterdam Indeed.nl.
6 dagen geleden vacature opslaan e-mailen meer. Toon alle vacatures voor Gemeente Haarlemmermeer Vacatures in Hoofddorp. Lees meer over werken bij Gemeente Haarlemmermeer. Projectcoördinator / junior projectleider. Ervaring met werken voor de gemeente Amsterdam is een vereiste. De projecten voer je met name uit binnen de gemeente Amsterdam. 19 dagen geleden vacature opslaan e-mailen meer. Toon alle vacatures voor Tauw Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Tauw. Maatschappelijk werkers voor de locaties Bennebroek en Velse. HVO-Querido 8 reviews Amsterdam 3.460 per maand. Een organisatie met opleidings doorgroeimogelijkheden Een uitdagende baan voor 32 uur per week. Specifiek betekent dit dat deze locaties vrij recent. 5 dagen geleden vacature opslaan e-mailen meer. Toon alle vacatures voor HVO-Querido Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Hvo-querido.
TenderNed TenderNed Marktplein voor aanbestedingen.
Bekijk de rectificatie van deze publicatie voor de laatste wijzigingen. Houd mij op de hoogte van deze aanbesteding. Aanbestedende Dienst Gemeente Amsterdam Facilitair Bureau. Naam opdracht Raamovereenkomsten schilderwerk gemeente Amsterdam. Gemeentelijk vastgoed de vastgoed beheerder van de gemeente Amsterdam heeft ongeveer 550 panden in de vastgoed portefeuille. Geïnitieerd vanuit de meerjaren onderhoudsbegroting moet er de komende jaren schilderwerk aan deze panden worden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit. het binnen en buitenschilderwerk aan bestaande panden. het uitvoeren van reparaties aan dorpels stijlen of ander delen. het uitvoeren van gedeeltelijke vernieuwingen van enkele ramen deuren of delen van dorpels of stijlen. De opdracht wordt in 2 percelen in de markt gezet.
Vacatures bij de overheid Manpower.nl.
3.000 3.800 Bruto Per Maand. Planmatig werken flexibel inspelen op dagelijkse ontwikkelingen en mensen met elkaar verbinden dat zijn belangrijke competenties die nodig zijn voor de functie van communicatieadviseur bij de gemeente Amsterdam. Dus heb jij minimaal 4 jaar ervaring opgedaan. 3.000 3.800 Bruto Per Maand. Medewerker crediteuren en debiteuren JD Edwards Gemeente Amsterdam. 2.300 Bruto Per Maand. Ben jij in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma? Heb jij minimaal 1 jaar ervaring met financieel administratie of als crediteurenbeheer/ debiteurenbeheer? Heb jij kennis van JD Edwards of AFAS? Dan is Manpower op zoek naar jou! 2.300 Bruto Per Maand.
Personeel gemeente Amsterdam wil echte banen FNV.
Op 17 maart organiseren flexwerkers van de gemeente Amsterdam samen met FNV Overheid een bijeenkomst waarin de problemen van het flexwerken aan de orde komen. Ongeveer 3.000 van de 13.000 medewerkers binnen de gemeente Amsterdam werken al meer dan 2 jaar op basis van flex-contracten. Het totale aantal flexwerkers ligt nog hoger en komt neer op ongeveer een kwart. Hieronder vallen uitzendkrachten gedetacheerden en ZZP-ers. In heel veel gevallen betreft dit ook de uitvoering van structurele werkzaamheden. Vorig jaar overhandigde een grote groep flexwerkers van de dienst Werk en Re-integratie een petitie aan wethouder Pieter Litjens waarin ze hem opriepen een eind te maken aan de ongelijkheid tussen personeel met een echte baan en personeel met tijdelijke contracten.
Gemeente Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Gemeentelijk Constructeur 24-36 u p/w BTIT12125. De kandidaat heeft bereidheid om in dienst te treden bij de gemeente Amsterdam bij gebleken geschiktheid. BlueTrail is op zoek naar een Gemeentelijk Constructeur voor 24-36. Gemeentelijk VMware Specialist Sr. De kandidaat heeft ervaring als Senior VMware Specialist of ervaring in een soortgelijke functie binnen een G4 gemeente. BlueTrail is op zoek naar een Gemeentelijk VMware. Gemeentelijk Adviseur Waterbouwkunde 24-36 u p/w BTIT12147. BlueTrail is op zoek naar een Gemeentelijk Adviseur Waterbouwkunde voor 24 tot 36 per week. Optie op verlenging Ja.

Contacteer ons