verzorgingshuis amsterdam
MediVacature Vacatures Verpleeg-/verzorgingshuis.
Vacatures bij MediVacature.nl sector verpleeg-/verzorgingshuis
Verzorgingshuis Amsterdam Zuidoost Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost gevonden! Bel nu 090 p/m. Verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost resultaten 1 20 getoond van 33. Vul gratis uw gegevens aan. Evean Henriëtte Roland Holst.
Zorgcentrum Amsteldijk Amsta Woon/zorgcentra Amsterdam ZorgGids Nederland.
Wet en regelgeving zorg. Vrijwilligerswerk in de zorg. Zorgcentrum Amsteldijk aan de Amstel in Amsterdam is een protestants-christelijk wijkgebonden zorgcentrum en onderdeel van Amsta. In het zorgcentrum wonen 100 mensen. Er zijn 78 eenkamer en 11 tweekamer-appartementen. Daarnaast heeft Amsteldijk 26 substitutie verpleeghuiszorg-bedden. Contactpersoon Shirley van Wijk. Zoek contact Bekijk locatie. Klik op een foto voor een vergroting. Aantal bewonders per afdeling.
Waar kan ik een indicatie voor verblijf in een instelling verpleeghuis of verzorgingshuis aanvragen? Gemeente Amsterdam.
Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Bel dan het gemeentelijk informatienummer 14 020 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam Huize Plantage.
Werken bij Huize Plantage. Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam. Huize Plantage is in 1999 opgericht als het eerste particuliere verzorgingshuis in Amsterdam. Het ligt in de mooie en rustige Henri Polaklaan vlak bij Artis en de Hortus Botanicus. Het wooncomplex bevat tien luxe appartementen. Huize Plantage wil haar bewoners een nieuw thuis bieden. Dit houdt in dat zij er met behoud van privacy in een huiselijke sfeer kunnen wonen en zorg naar wens krijgen. Huize Plantage wil voldoen aan de behoefte aan veiligheid en zorg in een omgeving die warmte en gastvrijheid uitstraalt en een exclusief karakter heeft. De kleinschalige opzet draagt daar aan bij.
Verzorgingshuis op stand aan de gracht Amsterdam PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Verzorgingshuis op stand aan de gracht. De inschrijving voor De Uylenburgh is deze week begonnen en er zijn nog 37 appartementen te vergeven. 4 juni 2010 1129. AMSTERDAM De welgestelde bejaarde kan vanaf februari 2011 terecht in een vijfsterrenverzorgingstehuis aan de Lauriergracht. Luxe eten gestreken kleren en bridge aan alles is gedacht. De inschrijving voor De Uylenburgh is deze week begonnen en er zijn nog 37 appartementen te vergeven.
Emmahof zorglocatie Amsterdam kwalitatief hoogwaardige zorg Pro Senectute.
Klik hier voor nadere informatie. Bewoner in Oranjepark 105 jaar geworden. In 1971 zijn drie herenhuizen samengevoegd tot zorglocatie Emmahof. Dit kleine en charmante verzorgingshuis heeft ruimte voor 31 bewoners. In dit historische pand heerst een huiselijke sfeer en de intieme achtertuin is een oase van rust voor de bewoners. Op loopafstand van Emmahof bevinden zich het Vondelpark en het Concertgebouw. Veel van de bewoners hebben altijd in deze omgeving gewoond en zijn bijzonder gehecht aan dit deel van Amsterdam. In november 2014 is in Emmahof de kleinschalige woning het Hofje gerealiseerd voor negen psychogeriatrische bewoners bewoners met dementie.
Alle verpleeghuizen en verzorghuizen in Amsterdam zoek een verpleeg-/verzorghuis.
Verpleeghuizen en verzorghuizen in Amsterdam gevonden. Naam Straat Postcode Plaats Type Aantal plaatsen Contact. Nieuwe Passeerdersstraat 2 1016XP. Centrum van Ouderen Flesseman. Ferdinand Bolstraat 321 1072MA. Nieuw Herlaer 2 1083BD.
Verzorgingshuis-vacatures in Amsterdam september 2017 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Verzorgingshuis in Amsterdam. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 1.
Buitenveldert Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. 020 504 60 00. Modern wonen in een bosrijke omgeving. Woonzorgcentrum Buitenveldert is een nieuw modern woon en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. In de ruime lichte appartementen kunt u aangenaam wonen meedoen aan de sociale en culturele activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen. Met activerende begeleiding leren we u op een prettige manier omgaan met de gevolgen van een aandoening beperking of handicap.
Zorggroep Amsterdam Oost ZGAO.
Wonen met zorg en begeleiding. Verblijf met extra begeleiding. Respijtzorg / tijdelijke zorg. ZGAO is een kleine zorgorganisatie met als motto Ja dat kan. U kunt bij ons terecht voor zorg en behandeling kortdurend verblijf wonen en welzijn. Woont u thuis en kunt u niet meer alles zelf? De wijkverpleegkundige coördineert de zorg bij u aan huis en stemt deze af met de mensen om u heen. Telefoon 06 22 53 08 74. De zorgconsulenten van het Cliënt Service Bureau geven u informatie over revalidatie wonen tijdelijk verblijf wachtlijsten en rondleidingen. Telefoon 020 592 54 20.
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Aantal waarderingen laag hoog. Amstelring Woonzorgcentrum Het Schouw. Amstelring Woonzorgcentrum De Klinker. Cordaan Kleinschalig wonen Ottho Heldringstraat. Cordaan sector Geriatrische revalidatiezorg. Amstelring Woonzorgcentrum Leo Polak.

Contacteer ons