thuiszorg den haag
Particuliere Thuiszorg Den Haag Zuster Jansen.
Particuliere thuiszorg Den Haag. Den Haag is toch wel de politieke hoofdstad van Nederland waar dagelijks beslissingen worden genomen op het gebied van zorg en welzijn. Ook u kunt hier beslissingen over maken. Bent u namelijk op zoek naar particuliere thuiszorg in Den Haag? Kies dan voor Zuster Jansen en ons uitgebreide zorgaanbod. U kunt bij ons terecht voor intensieve zorg of verpleging zoals 24-uurs zorg maar ook de wat mildere vormen van thuiszorg zoals waak of slaapdiensten. Wij stemmen ons zorgplan af op uw behoeften.
Zorg@Home thuiszorg in Den Haag en omgeving.
Ook kunt u bellen met Zorg@home op telefoonnummer 070-220 25 09. Klik hier om u online aan te melden. Zorg@Home thuiszorg in Den Haag en omgeving. 2515 SB Den Haag. Tel 070-220 25 09.
Gallus Thuiszorg Openingstijden Gallus Thuiszorg in Den Haag.
Gesloten Weer open op maandag 4 september Details. Meer Thuiszorg in Den Haag. Gallus Thuiszorg in Den Haag gesloten? Probeer dan één van deze Thuiszorg. Gallus-Thuiszorg in Den Haag. Op deze pagina zie je een overzicht met Gallus Thuiszorg vestigingen in Den Haag. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Gallus Thuiszorg vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.
Thuiszorg Den Haag en Thuiszorg Amsterdam via ZAB Zorg Thuiszorg Den Haag en Thuiszorg Amsterdam via ZAB Zorg.
Thuiszorg zoals u het wilt. Samen werken met professionals. ZAB Zorg Den Haag. 2512 CS Den Haag. Tel 070 389 83 00. Fax 070 362 22 27. Tel 020 777 59 83.
Thuiszorg Den Haag en Thuiszorg Amsterdam via ZAB Zorg Huishoudelijke hulp.
Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Dan nodigen we je uit voor een open sollicitatie. Wij nemen meteen contact met je op wanneer een passende vacature beschikbaar is. 2512 CS Den Haag. Tel 070 389 83 00. Fax 070 362 22 27. Tel 020 777 59 83. Fax 020 776 59 98.
Thuiszorg in Voorburg Leidschendam Rijswijk Wassenaar Den Haag.
Bent u op zoek naar zorgprofessionals? FlexibelZorg ID helpt u daarbij. Bel met 070 387 5000 of neem contact op via het contactformulier. Thuiszorg comfortdiensten in Voorburg Leidschendam Rijswijk Wassenaar Den Haag en omgeving. U kunt bij ons terecht voor particuliere thuiszorg comfortdiensten in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg. Onze klanten wonen o.a. in Voorburg Leidschendam Wassenaar Voorschoten en Rijswijk. Wij gaan graag het gesprek met u aan om samen te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk dat er daadwerkelijk naar de klant geluisterd wordt zodat we mee kunnen denken vanuit onze deskundigheid en ons hart. Wanneer de persoonlijke situatie en wensen helder zijn zullen wij ook doen wat we zeggen dat we doen!
Thuiszorg eykenburg.nl.
Tel 070 750 70 00. Fax 070 750 73 59. Stichting Eykenburg staat alle bewoners van Den Haag bij om met de zorg die zij nodig hebben ouder te kunnen worden. We bieden daarvoor een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag huishoudelijke verzorging in huis. We krijgen er allemaal mee te maken tijdens het ouder worden leveren we aan vitaliteit in. We worden wat minder goed ter been vergeten wel eens dingen. Met steun vanuit de omgeving kunnen we vaak prima verder.
Zorg die bij u past Woon en Thuiszorg Henriëlla Zorg Den Haag.
Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is soms extra hulp en ondersteuning nodig. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn. Henriëlla Thuiszorg biedt u graag zorg op maat aan in de regio Den Haag. Persoonlijke verpleging en verzorging. Advies instructie en voorlichting. Wonen met zorg een warm en vertrouwd verblijf. Henriëlla Woonzorg is een in Den Haag gevestigd wooninitiatief. Wij kiezen er bewust voor om een kleinschalige organisatie te blijven. Zo kunnen wij u zorg bieden in een huiselijke sfeer waarbij persoonlijk contact centraal staat. Wij beschikken over twee locaties in stadsdeel Duinoord en Segbroek. Henriëlla Woonzorg richt zicht op ouderen en volwassenen met een somatische psychiatrische of verstandelijke beperking.
Wijkteam Escamp HappyNurse.
Wijkteam Escamp Thuiszorg Den Haag. In de wijk Escamp in Den Haag is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Elly regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Elly is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Escamp heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg. Happy Wijkzuster Elly verzorgt diverse thuiszorgdiensten waaronder.
BTO Thuiszorg Den haag Kwaliteit Zorg en Thuiszorg BTO Thuiszorg Uw helpende hand.
Tussen 0900 en 1200. Tussen 1200 en 1700. Wat maakt BTO Thuiszorg zo anders? BTO Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die net wat meer biedt dan de rest. Wij leveren kwalitatieve thuiszorg in Den Haag regio. Doordat wij kleinschalig werken kennen wij onze cliënten en medewerkers goed. Hierdoor kunnen wij een cliënt en medewerker goed aan elkaar koppelen. Daarnaast zijn wij sterk gefocust op de zelfredzaamheid van de cliënt. Wij bieden namelijk al hulp aan voordat professionele hulp ingeschakeld dient te worden. Bovendien kunt u via ons korting krijgen op extra services zoals maaltijd aan huis opticien aan huis manicure en nog veel meer! Start u bij ons de huishoudelijke verzorging? Dan ontvangt u van ons gratis een welkomstpakket! Enontvangt u huishoudelijke verzorging en inkomen van minimaal bijstandsniveau?
Thuiszorg Mozaiek.
Waar kan ik thuiszorg krijgen van Thuiszorg Mozaiek? Thuiszorg Mozaiek is actief in de regio Den Haag en omgeving. U kunt met en zonder afspraak langskomen. Wat kost thuiszorg of huishoudelijke hulp? Voor thuiszorg en voor huishoudelijke hulp bent u verplicht een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van de eigen bijdrage is inkomensafhankelijk en wordt bepaald door het Centraal Administratie Kantoor CAK in Den Haag. Interzorg heeft geen invloed op de eigen bijdrage. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.hetcak.nl. Laatste nieuws over zorg en gezondheid. Stay up to date on the latest news in health and medical practices.
HVP Zorg B.V. HVP Zorg B.V. Thuiszorg Huishoudelijke Hulp Persoonlijke Verzorging Begeleiding individueel Gezinsverzorging Verpleging.
Hieronder kunt u meer lezen over deze waardevolle bijeenkomst! Graag willen wij u informeren over de officiële sociale kaart van Den Haag. De sociale kaart Den Haag is een combinatie van een website en een database. Het kan u helpen uw weg te vinden in de veelheid aan organisaties en hun aanbod. Via de onderstaande links komt u terecht bij de sociale kaart van Den Haag. Met alle trots willen wij u kenbaar maken dat wij aan de Social Return hebben meegedaan en dit hebben behaald! Hiervoor hebben wij een digitale compliment van de gemeente Den Haag gekregen! U vindt hier alle documenten en publicaties.

Contacteer ons