thuiszorgorganisaties amsterdam
141 thuiszorginstellingen in Amsterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 141 thuiszorginstellingen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle thuiszorginstellingen in Amsterdam is een 8.3 op basis van 830 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle thuiszorginstellingen in Nederland is een 8.5. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog.
Madeliefje Thuiszorg Home.
Welkom bij Sara Thuiszorg Sara.
Fijn toch dat dit dan bij een en dezelfde organisatie kan. Wij werken in Amsterdam in alle wijken. Onze medewerksters komen ook allen uit Amsterdam. Wij zijn er voor AWBZ en WMO-geïndiceerde klanten maar ook PGB en particuliere klanten worden bediend bij Sara. En of u nu een uurtje per week meermalen per week dagelijks of zelfs 24 uur per dag iemand nodig heeft bij ons bent u in goede handen! Ook zorg in de laatste levensfase is mogelijk bij Sara Thuiszorg. Wij hanteren geen wachtlijsten wij begrijpen dat als u eenmaal de stap heeft gezet om hulp in te schakelen dat dit dan ook snel moet gebeuren.
Aanbieders Hulp bij het huishouden Gemeente Amsterdam.
Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Thuiszorg Cordaan.
Cordaan Thuiszorg stelt u in staat zo lang mogelijk thuis te wonen. Wanneer dat noodzakelijk is bieden wij u hulp. Omdat u ouder wordt of ziek bent. Of als u een handicap hebt. Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden helpen u het best mogelijke uit het dagelijks leven te halen.

Contacteer ons