thuiszorg assen
9 thuiszorginstellingen in Assen.
Lelie zorggroep Curadomi Thuiszorg Assen. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde thuiszorginstellingen in Assen. Thuiszorg Zorggroep Drenthe 8.7. TSN Thuiszorg Assen e.o. Icare team Assen 8.3.
Thuiszorg de Buurtzuster Home.
U zult zich bij onze verpleegkundige gauw vertrouwd en veilig voelen juist ook omdat wij werken met vaste mensen. Onze zorg is lokaal georganiseerd en beschikbaar in de Drentse gemeenten Noordenveld Tynaarlo Assen en de Groningse gemeenten Groningen Zuidhorn en Leek. Dankzij onze compacte organisatie met korte lijnen hebben onze verpleegkundigen meer tijd voor zorg aan hun cliënten. De Buurtzuster biedt alle mogelijke thuiszorg. Persoonlijke verzorging Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Begeleiding aanbieden van structuur. De Buurtzuster is voor cliënten altijd bereikbaar 7 dagen in de week 24 uur per dag. U krijgt altijd direct iemand aan de lijn zonder telefonisch keuzemenu.
Thuiszorg in Assen De ZorgZaak.
Of wilt u weten hoe de jeugdzorg in deze gemeente is geregeld? Ga naar deze pagina voor alle informatie over Zorg en Welzijn in de gemeente Assen. Woont u in de gemeente Assen en zoekt u thuiszorg? Dan kan de ZorgZaak veel voor u betekenen. Op deze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden. informatie over de ZorgZaak. informatie over Huishoudelijke Verzorging. informatie over Persoonlijke Verzorging en Verpleging. Zoekt u een vrijwilliger? De ZorgZaak is aangesloten bij WeHelpen een online marktplaats voor het vinden en verbinden organiseren en delen van hulp. U kunt met wehelpen.nl hulp vragen en aanbieden maar ook hulp organiseren voor uzelf of een ander binnen een hulpnetwerk van familie en vrienden.
Thuiszorg Icare.
Hoe regelt u zorg Heeft submenu. U kiest voor Icare en dan. U wilt thuis blijven wonen maar komt tot de conclusie dat u daarbij ondersteuning nodig heeft door ziekte handicap of leeftijd. In dat geval is het goed om contact op te nemen met de wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt. De wijkverpleegkundige kan in een gesprek met u verhelderen welke ondersteuning u nodig heeft en hoe deze kan worden georganiseerd. Samen met u en uw omgeving kan uw vraag om zelfstandig te blijven wonen zo goed mogelijk worden beantwoord.
Assen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Onze collegas zijn vaak in de wijk dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. Denk eens aan de voordelen die thuiszorg u kan bieden. U kunt door thuisverpleging wellicht langer in uw eigen huis blijven wonen en de hulp kan veel zorgen bij u wegnemen. Omdat onze hulp in huis wordt geleverd door mensen uit uw eigen buurt of stad geeft het u bovendien snel een vertrouwd gevoel. Heeft u dus verzorging en verpleging in Assen nodig en wilt u dit op een vertrouwde en laagdrempelige manier ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Particuliere thuiszorg Assen Zuster Jansen.
Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg. Particuliere thuiszorg in Assen is zorg op maat die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. De ervaren zorgverleners van Zuster Jansen zijn uiterst toegewijd en betrouwbaar en hebben bovendien veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Zuster Jansen is gespecialiseerd in verschillende zorgvormen waaronder 24-uurs zorg terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. U kunt ons inschakelen wanneer u door omstandigheden tijdelijk minder zelfstandig bent. Met onze hulp kunt u verblijf in een zorginstelling dan uitstellen of zelfs geheel voorkomen.
Zorg Thuis via Zorggroep Drenthe.
Dit betekent dat de thuiszorg binnen 24 uur wordt ingezet meestal op de dag van aanvraag. Zorggroep Drenthe biedt thuiszorg in de gemeenten Noordenveld Tynaarlo Assen Aa en Hunze Midden-Drenthe en Assen. Voor ouderen die veel alleen thuis zitten maar wel behoefte hebben aan sociale contacten heeft Zorggroep Drenthe dagverzorging voor ouderen. Binnen de dagverzorging kunt u terecht voor activiteiten gezelligheid en extra ondersteuning met de begeleiding en aandacht die er voor nodig is. Wij bieden dagverzorging van maandag tot en met vrijdag voor één of meerdere dagen per week in onze verzorgingshuizen de Vijverhof in Assen en Mozaiek in Zuidlaren.
Thuiszorg Assen Curadomi.
Medewerker Hulp bij Huishouden. Verzorgende IG niv.3 / Verpleegkundige niv.4 vast en oproep. Verzorgenden IG niv.3 / Verpleegkundigen niv.4. T 0592 70 90 02 en 06 31 78 44 71 verpleging en verzorging. T 0900 258 258 1 hulp bij het huishouden.
Thuiszorg vacatures werk in Assen Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Thuiszorg in Assen. Primark Amsterdam Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 2. Landelijke vacatures voor Thuiszorg.

Contacteer ons