tsn thuiszorg
Vijf vragen over het faillissement van TSN Thuiszorg NRC.
Vijf vragen over het faillissement van TSN Thuiszorg. TSN Thuiszorg is woensdag op eigen verzoek failliet verklaard. Vijf vragen over het bankroet van de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland. Een medewerkster van thuiszorgorganisatie Buurtzorg verzorgt de woning van mevrouw De Jong. Buurtzorg Nederland neemt een deel van het wankelende thuiszorgbedrijf TSN over. Foto Robin van Lonkhuijsen / ANP. Drieënhalve maand nadat TSN Thuiszorg uitstel van betaling aanvroeg heeft de rechtbank de organisatie op eigen verzoek failliet verklaard. De bewindvoerders zijn nu curatoren geworden en de salarissen worden vanaf nu door het UWV betaald.
Tien vragen over TSN Thuiszorg RTV Drenthe.
Een spannende week voor medewerkers en cliënten van TSN Thuiszorg. Deze week wordt waarschijnlijk bekend of de tak van TSN Thuiszorg die huishoudelijke hulp verzorgt failliet gaat. Afgelopen vrijdag vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan. TSN heeft naar eigen zeggen 1940 medewerkers in de huishoudelijke hulp in Drenthe en ongeveer 6500 cliënten.
Acteon neemt werk TSN Thuiszorg in regio Nijmegen over.
Acteon neemt werk TSN Thuiszorg in regio Nijmegen over. NIJMEGEN Als TSN Thuiszorg de komende week failliet wordt verklaard en dat is de verwachting neemt een nieuwe zorgorganisatie Acteon Thuiszorg al het werk van TSN in de regio Nijmegen voorlopig over tot 1 juni. Abonneren Digitale Krant Contact.
TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Klik hiernaast om deze melding te verbergen. Verpleging Verzorging Passende ondersteuning en verzorging wanneer u dat nodig heeft. Wonen en zorg Zelfstandig wonen in een veilige omgeving met alle zorg dichtbij. Verpleegtechnische zorg Specifieke medisch-technische kennis en expertise. We hebben het in huis. Palliatieve zorg We helpen en begeleiden patient en omgeving in de laatste periode. Nazorg bij een beroerte Ondersteuning bij het aanpassen aan uw mogelijkheden en het leren omgaan met de gevolgen van een beroerte.
TSN Thuiszorg officieel failliet verklaard Binnenland de Volkskrant.
TSN Thuiszorg officieel failliet verklaard. TSN Thuiszorg tot voor kort de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland is woensdag formeel failliet verklaard door de rechtbank Overijssel. Dit meldt persbureau ANP. Door Redactie 16 maart 2016 1307. Eind november kreeg het bedrijf uitstel van betaling. Het thuiszorgbedrijf had 12 duizend medewerkers en ruim 40 duizend cliënten. TSN kwam in financiële nood als gevolg van bezuinigingen. Een belangrijk deel van de klanten en medewerkers zijn inmiddels ondergebracht bij andere thuiszorgorganisaties. Dienstverlening gaat nog even door. Wat betekent dit failliet voor medewerkers en cliënten van TSN?
Faillissement dreigt voor TSN Thuiszorg 12.000 banen op de tocht en zorg voor 40.000 clienten Omroep Gelderland.
TSN Thuiszorg is in serieuze financiële problemen. Vrijdag heeft het bedrijf met vestigingen in Apeldoorn Doetinchem en Nijmegen uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank in Almelo. Hiermee staan 12.000 banen op de tocht om hoeveel werknemers het in Gelderland gaat is nog niet duidelijk.
TSN Thuiszorg failliet verklaard.
TSN Thuiszorg failliet verklaard. ALMELO ANP TSN Thuiszorg tot voor kort de grootste thuiszorgorganisatie in Nederland is woensdag formeel failliet verklaard door de rechtbank Overijssel. Abonneren Digitale Krant Contact.
Werken bij TSN Thuiszorg gemaakt door jou.
Klik hiernaast om deze melding te verbergen. TSN als werkgever Onze verhalen Onze vacatures Inloggen. Samenwerken aan zo goed mogelijke zorg. Dat maakt mijn werk zo leuk. 01-07-16 Regisserend wijkverpleegkundige Almelo uren in overleg 29-06-16 Verzorgende IG Veendam uren in overleg 29-06-16 Verzorgende IG Meeden uren in overleg Bekijk alle vacatures. Zoek direct een geschikte vacature.
TSN Thuiszorg failliet.
TSN was een landelijke organisatie en actief in 300 gemeenten. Bij de volgende bvs is de surseance van betaling omgezet in een faillissement. TSN Groningen Holding B.V. TSN Noord-Oost Brabant B.V. Voor TSN Begeleiding B.V. is surceance van betaling verleend. Als curatoren voor de failliete bvs zijn de heren mr. Daniels Daniels Huisman Advocaten en mr. van der Hel Van der Hel Advocaten aangesteld door de rechtbank. Zij zijn ook bewindvoerder voor TSN Begeleiding B.V waar uitstel van betaling voor is verleend. Personeelsleden van TSN kunnen met vragen contact opnemen met het UWV via 0900 9294.
Onze vacatures Werken bij TSN.
Werken in de thuiszorg is dankbaar werk dat door je cliënten en hun omgeving wordt gewaardeerd. Werken in de thuiszorg bij TSN is belangrijk en zinvol.
TSN Thuiszorg.
Verzorgd door TSN Thuiszorg. Home / Onderdelen / TSN Thuiszorg. TSN Thuiszorg TSN biedt alle vormen van zorg thuis. Van hulp bij het huishouden tot intensieve verpleging verzorging. Innoverend vooruitstrevend dynamisch financieel solide maar bovenal zorggericht. Kwaliteit staat bij TSN voorop de cliënt centraal. Als organisatie is TSN sterk geautomatiseerd zodat er veel tijd overblijft voor wat TSN-medewerkers het liefst doen optimaal zorg verlenen aan de mensen die dat nodig hebben. Door het innoverende karakter is TSN anders dan alle andere thuiszorgaanbieders. TSN bewijst al jaren dat haar aanpak werkt. TSN biedt zorg zoals het hoort.
Vijf vragen over TSN Thuiszorg RTV Drenthe.
donderdag 17 maart 2016 0809. Vijf vragen over TSN Thuiszorg. TSN Thuiszorg is failliet foto archief RTV Drenthe. ASSEN TSN Thuiszorg is gisteren failliet verklaard. Eind november vroeg TSN al uitstel van betaling aan. In Drenthe werkten 1940 mensen bij de thuiszorgorganisatie. Zij krijgen hun salaris nog maximaal zes weken doorbetaald door het UWV. Vijf vragen over het faillissement van de grootste thuiszorgorganisatie in Nederland. Waardoor is TSN Thuiszorg failliet gegaan? Volgens de directie is het faillissement een direct gevolg van de extreme bezuinigingen op de thuishulp.

Contacteer ons