verzorgingshuis amsterdam zuidoost
Amsterdam Woonzorgcentrum Cordaan omgebouwd tot modern verpleeghuis.
Voormalig woonzorgcentrum Eben Haëzer van Cordaan wordt volledig gestript en omgebouwd tot een modern verpleeghuis. De verbouw start op 24 april a.s.
Verpleeghuis De Venser Amstelring.
Open gastvrij vrolijk en multicultureel. Dat is van toepassing op de mensen die wonen en werken in woonzorgcentrum De Venser. Een levendig verpleeghuis in Amsterdam Zuidoost met een warm kloppend hart. Mensen met dementie en ouderen met lichamelijke aandoeningen zijn welkom om bij ons te komen wonen. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is soms onvermijdelijk. Omdat het vanwege ziekte onmogelijk is om thuis te blijven wonen bijvoorbeeld. Of omdat er sprake is van dementie. Verpleeghuis De Venser is dan een goede optie. Verpleeghuis in Amsterdam Zuidoost. De Venser is een kleurrijk woonzorgcentrum. Er is altijd wel iets te doen.
Eben Haëzer Woon en Zorgcentrum in Amsterdam De Telefoongids.
Lees hier alle 6 beoordelingen. Schrijf zelf een beoordeling. Eben Haëzer is een eigentijds en sfeervol verzorging en verpleeghuis voor 55-plussers met een complex van 162 aanleunwoningen in Amsterdam Zuidoost. Het ligt in een groene omgeving met winkelcentrum Gein op loopafstand. Het verzorgingshuis heeft vijf woonlagen met ruim 100 bewoners. In Eben Haëzer bevindt zich ook een woongroep voor twaalf ouderen met psychogeriatrische problematiek. Verder telt Eben Haëzer een verpleegunit waar chronische somatisch zieke bewoners verpleeghuiszorg krijgen. Tevens zijn diverse dagbestedingen aanwezig. Het restaurant en het theater zijn toegankelijk voor de buurtbewoners. Onlangs is gestart met het opknappen van het huis.
Vereniging Zorgintegratie Zuidoost.
Stichting GAZO wordt bij de ZiZo vertegenwoordigd door dhr. Andreas Keck huisarts GAZO. MaDi Amsterdam Zuidoost en Diemen. MaDi wil bewoners van Zuidoost helpen bij het wegnemen van problemen die zij ervaren in hun maatschappelijke persoonlijke en financiele situatie. Daarnaast wil MaDi de zelfredzaamheid van haar clienten stimuleren hun maatschappelijke participatie bevorderen en hun probleemoplossend vermogen versterken. Bij MaDi staat de client altijd centraal. De diensten van MaDi zijn gratis. MaDi wordt bij de ZiZo vertegenwoordigd door mw. Jurenne Hooi directeur van MaDi Zuidoost. Arkin BasisGGZ is een betrouwbare partner in de generalistische BasisGGz. Het staat sterk als een huis naast de zwaardere specialistische ggz.
Sociale Kaart Amsterdam search trefwoord activiteiten voor ouderen 3.
Recht Boomssloot 5 1011 CR Amsterdam. Zaaiersweg 182 1097 ST Amsterdam. Het Vestzak is een dagactiviteitencentrum DAC voor ouderen in Amsterdam Zuidoost. Het centrum voor participatie en ontmoeting biedt in het Henriëtte Roland Holsthuis ondersteuning en activiteiten. Kortvoort 100 1104 NB Amsterdam. Gastenhuis Darkom is een dagvoorziening voor zelfstandig wonende Marokkaanse senioren. Het personeel heeft een Marokkaanse achtergrond er worden halal maaltijden geserveerd en er zijn aparte dagen voor mannen en vrouwen. Johan Jongkindstraat 3 1062 CK Amsterdam. De Coenen De Brahmshof activiteiten en eettafel voor ouderen. De Coenen is een ontmoetings en activiteitencentrum door en voor senioren in Amsterdam Zuid. Brahmsstraat 32 1077 HJ Amsterdam.
Henriette Roland Holst Evean.
Iedere maandag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Bij vragen en contact over het Odensehuis. Bij vragen kunt u contact opnemen met Marijke Hendriks Kwartiermaker Odensehuis Amsterdam Noord en Zuidoost. Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname WLZ of tijdelijke opname ELV of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer T 0299 39 41 10. Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik de was verzorging activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt.
Seniorenwoningen te huur in Amsterdam-Zuidoost met Type locatie Verzorgingshuis Woonz.nl.
één kamerappartementen tot 30 m. Prijs vanaf Wlz bijdrage. Amsterdam Zuidoost is een plaats en een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het heeft een oppervlakte van 2208 km er zijn 36.941 woningen en het stadsdeel telt 80.490 inwoners. Zuidoost grenst niet aan de rest van de gemeente Amsterdam maar wordt hiervan gescheiden door de gemeenten Ouder-Amstel. Het wordt daarom ook wel als een afzonderlijke woonplaats gezien. Diensten aan huis zoeken. Uw woningen op woonz.
Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen Binnenland PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen. Asielzoekers voor een muurschildering ANP. In het Henriëtte Roland Holsthuis in Zuidoost is grote onrust ontstaan onder bewoners over de komst van een groep uitgeprocedeerde asielzoekers naar het verzorgingshuis. Door Patrick Meershoek 29 april 2015 1339 Bron Het Parool. Raar om tussen de ouderen een groep vluchtelingen te zetten die niet eens de taal spreken. Het gaat om achttien mannen en vrouwen met een medische indicatie die eerder werden opgevangen in de Walborgkliniek in Buitenveldert.
Lindenhof verzorgingshuis Amsterdam Zuidoost Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Lindenhof verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost gevonden! Bel nu 090 p/m. Lindenhof verzorgingshuis Amsterdam Zuidoost. Lindenhof verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost resultaten 1 20 getoond van 33. Vul gratis uw gegevens aan. Evean Henriëtte Roland Holst. Evean Henriëtte Roland Holst. De Helpende Hand 9.
Verzorgingshuis vacatures werk in Amsterdam-Zuidoost Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Verzorgingshuis in Amsterdam-Zuidoost. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 1.
Amsta Thuis in de stad. linkedin. facebook. twitter. youtube. arrow-left. cross. search. phone. menu. house. location. pointer. double-arrow. gallery. klok. mensen. hulp. dokter. play-button.
Thuis in de stad. Thuis in de stad. Wonen bij Amsta Waarom Amsta. Amsta is de zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Wonen bij Amsta Waarom Amsta. Locaties Acute opname Werken bij Vrijwilligers Verwijzers. Verspreid over de stad vindt u onze woon en zorgcentra kleinschalige woonvoorzieningen en studios. We bieden onder andere zorg voor ouderen mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. Leven in een kleine groep. Heeft u behoefte aan intensieve zorg vanuit een huiselijke sfeer in gezelschap. Wonen met intensieve zorg.
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Aantal waarderingen laag hoog. Amstelring Woonzorgcentrum Het Schouw. Amstelring Woonzorgcentrum De Klinker. Cordaan Kleinschalig wonen Ottho Heldringstraat. Cordaan Woonzorgcentrum De Riekerhof.

Contacteer ons