thuiszorgwinkel amsterdam
Betrouwbare thuiszorg Amsterdam van Omzorg Omzorg.
Denk bijvoorbeeld aan verzorging en verpleging 24-uurs zorg of nachtzorg. Lees hieronder meer over de diensten die Omzorg aanbiedt bij thuiszorg Amsterdam. Omzorg biedt nachtzorg Amsterdam in Amsterdam en de omgeving van Amsterdam. Wanneer u of uw partner s nachts zorg nodig heeft biedt Omzorg de oplossing. Onze nachtzorg vindt plaats tussen 23.00 uur en 7.00 uur. Geniet s nachts van een goede nachtrust in de wetenschap dat onze ervaren zorgverleners uit Amsterdam over u waakt. Omzorg maakt met nachtzorg Amsterdam onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd voor u klaar. Een slaapdienst houdt in dat u 3 keer per nacht beroep kunt doen op de zorgverlener.
Vestigingen.
ALMERE Hospitaalweg 1in het Flevoziekenhuis. ALMERE Reykjavikstraat 1tegenover de Jumbo. ALPHEN A/D RIJN Euromarkt 1. AMERSFOORT Maatweg 3 in Meander Medisch Centrum. AMSTERDAM Jan Tooropstraat 164 in St. BERKEL EN RODENRIJS Kerkstraat 9. BREDA Leuvenaarstraat 91 in Haagstate Elisabeth Wonen. CAPELLE A/D IJSSEL Bermweg 69c/d. CAPELLE A/D IJSSEL Koperwiek 11. DEN HAAG Betje Wolffstraat 140. DEN HAAG Volendamlaan 1166. EMMELOORD Urkerweg 1 in Dr. EMMEN Boermarkeweg 60 in Scheper Ziekenhuis. ENSCHEDE Boulevard 1945 335.
Thuiszorg Zorgwinkels uit Nieuw West Amsterdam / Amsterdam.
Neem uw bedrijf op in het city-map bedrijvenregister. Dit zijn alle vermeldingen uit de branche Zorgwinkels met de specificatie Thuiszorg uit de plaats Nieuw West in Amsterdam. 4 Vermeldingen gevonden op plattegrond tonen. 1061 VX Amsterdam Nieuw West. Meer treffers uit de regio Amsterdam. 1054 AL Amsterdam West. 1076 LC Amsterdam Zuid. 1093 AG Amsterdam Oost.
AYA Persoonlijke thuiszorg AYA Thuiszorg.
Amsterdam 020 411 1414 Tilburg 013 536 5494. Wij bieden persoonlijke thuiszorg in de omgeving Amsterdam en Tilburg e.o. AYA Thuiszorg is een kleinschalige en toegankelijke organisatie die zorg en begeleiding biedt in uw eigen vertrouwde thuissituatie. Wij doen dit in de regios Amsterdam en Tilburg omgeving.
Zorgoutlet Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Geen artikelen in winkelwagen. Over Zorgoutlet Ruilen Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Zorgoutlet Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen. In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelenvoor mensen met een tijdelijke beperking. Badspons met lange steel. Antislip douche en badmatten. Wandbeugels voor badkamer en toilet. Beugels om te schroeven. Nieuwe wandbeugels om te schroeven. Tweedehands beugels om te schroeven. Nieuwe mobiele wandbeugel met zuignappen. Tweedehands beugels met zuignappen.
Thuiszorgwinkels Amstelring Amstelring.
Stel hier uw vraag aan de zorgbemiddelaar. Tijdelijke zorg bij Amstelring. Zorg aan huis aanvragen. Thuiszorg indicatie en kosten. Casemanager dementie van Wijkzorg. Thuisbegeleiding indicatie en kosten. Dagbesteding bij u in de buurt. Bij een lichte zorgvraag. Huis van de Buurt. Huis van de Buurt De Klinker. Aanleunwoning en seniorenwoning Amsterdam.
Welkom bij Sara Thuiszorg Sara.
Fijn toch dat dit dan bij een en dezelfde organisatie kan. Wij werken in Amsterdam in alle wijken. Onze medewerksters komen ook allen uit Amsterdam. Wij zijn er voor AWBZ en WMO-geïndiceerde klanten maar ook PGB en particuliere klanten worden bediend bij Sara. En of u nu een uurtje per week meermalen per week dagelijks of zelfs 24 uur per dag iemand nodig heeft bij ons bent u in goede handen! Ook zorg in de laatste levensfase is mogelijk bij Sara Thuiszorg. Wij hanteren geen wachtlijsten wij begrijpen dat als u eenmaal de stap heeft gezet om hulp in te schakelen dat dit dan ook snel moet gebeuren.
Vegro Thuiszorgwinkel Amsterdam A.J. Ernststraat Amsterdam.
Vegro Thuiszorgwinkel Amsterdam A.J. Adres Arent Janszoon Ernststraat 238. Locatie Deze locatie is onderdeel van Vegro Thuiszorgwinkels. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Madeliefje Thuiszorg Home.
Vegro Thuiszorgwinkel Amsterdam Bilderdijkstraat Van Os Medical B.V.
Vegro Verpleegartikelen heeft als maatschappelijke onderneming tot doel individuele klanten optimale kansen te bieden bij het verbeteren van de levenskwaliteit. Als specialist in hulpmiddelen kan Vegro Verpleegartikelen actief inspelen op de vraag en samenwerken zodat een optimaal resultaat voor beide partijen behaald wordt.
Thuiszorg Amsterdam via Thuiszorg Amsterda.
Samen werken met professionals. 020 777 59 83. 020 776 59 98.
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Jan Tooropstraat 164 in centrale hal OLVG West. Commelinstraat 67 in verzorgingshuis De Gooyer. Voor meer informatie of het bestellen van een hulpmiddel kunt u bellen met 0800 288 77 66 gratis. Bij zowel het lenen als huren van hulpmiddelen is het van belang dat u uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringpas bij de hand houdt. Ma t/m vrij 9.00-17.30 uur. Lees meer over de Vegro op de website www.vegro.nl. Cordaan in de buurt. Cordaan locaties bij u in de buurt.

Contacteer ons