thuishulp amsterdam
Thuishulp thuiszorg vacatures Randstad Randstad Nederland.
Hulp in de huishouding Thuiszorg locatie. Hulp in de huishouding Thuiszorg locatie. Helpende of Verzorgende gezocht in de omgeving van Maarssen Thuiszorg in Maarssen locatie. alle vacatures in de thuiszorg. werken in de thuiszorg? In de thuiszorg heb je de hele dag contact met mensen collega's cliënten en hun familieleden. Tact en hulpvaardigheid zijn dus van belang. Je verricht verzorgende werkzaamheden gericht op het geestelijk en lichamelijk welzijn van de cliënten.
Vacatures Huishoudelijke hulp Amsterdam Zuidoost de Nationale Hulpgids.
Home Vacatures Huishoudelijke hulp Vacatures Huishoudelijke hulp Amsterdam Zuidoost. Vacatures Huishoudelijke hulp Amsterdam Zuidoost. De Nationale Hulpgids is de grootste Vacature website in de Hulp en Zorgsector van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie Huishoudelijke hulp vacature voor jou in Amsterdam Zuidoost. Je kunt zelf op elke Huishoudelijke hulp vacature reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door op onze Vacatures te reageren of een gratis advertentie te plaatsen krijg je snel Werk. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis! Hieronder staat een overzicht van alle Vacatures in de categorie Huishoudelijke hulp in Amsterdam Zuidoost.
Madeliefje Thuiszorg Home.
Huishoudelijke hulp Amsterdam Vind uw hulp Care.com.
Het gemiddelde uurloon voor een schoonmaak hulp in Amsterdam is 1076. Huishoudelijke hulp Niet-roker Amsterdam 1087. Ik heb ervaring in huishoudelijk hulp en ik heb altijd met plezier gewerkt en waarom ik weer huishoudelijk hulp wil doen dat is goed te combineren met schooltijden. Ik ben nu moeder van drie kinderen en als het goed is kan ik in mijn regio werken. Ik ben tactvol en ordelijk. 11 15 per uur. Huishoudelijke hulp Amsterdam 1074. 1074 Amsterdam Oud Zuid Rivierenbuurt.
Wie zijn wij.
Heeft u een klacht. Thuiszorg Amsterdam levert kwalitatief hoogwaardige en mensgerichte thuishulp waarbij u als cliënt centraal staat. Ons doel is cliënten met een zorgvraag te voorzien van thuiszorg op maat aan de hand van uw persoonlijke wensen taal en religie. 020 777 59 83. 020 776 59 98.
Thuiszorg Amsterdam e.o. Sigma Zorg.
Sigma Zorg is een kleine vooruitstrevende thuiszorgorganisatie. We zijn er voor iedereen dus ook voor u. Wat u van ons kunt verwachten? Professionele toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Van eenvoudige thuishulp tot intensieve verpleging overdag s avonds of s nachts. 96% van onze klanten beveelt Sigma Zorg aan. Voor u in Amsterdam en omgeving. Heeft u behoefte aan zorg of ondersteuning thuis? Bijvoorbeeld omdat u herstelt van een operatie of ongeluk of omdat u ernstig ziek bent? Sigma Zorg levert thuiszorg in Amsterdam en omgeving. Dat doen wij voor iedereen ongeacht uw afkomst religie of levensovertuiging. Onze klanten beoordelen ons met een. Samenwerking met alle zorgverleners.
Thuiszorg Cordaan.
Cordaan Thuiszorg stelt u in staat zo lang mogelijk thuis te wonen. Wanneer dat noodzakelijk is bieden wij u hulp. Omdat u ouder wordt of ziek bent. Of als u een handicap hebt. Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden helpen u het best mogelijke uit het dagelijks leven te halen.
Thuishulp Amsterdam Tzorg.
Als er geen geschikte functie voor je genoemd wordt dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. meer vacatures vorige vacatures. In de regio Amsterdam zijn we in de toekomst op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Was en strijkwerk kunnen ook tot je werkzaamheden behoren. Onze cliënten rekenen op kwaliteit maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt.
Werkster Amsterdam Huishoudelijke hulp Amsterdam.
Ben je op zoek naar een schoonmaakster in Amsterdam? Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Amsterdam vind je op Werksters.nl. Wij hebben 673 werksters in Amsterdam beschikbaar. Hai Ik ben Sandra 53jr. Ik heb al enige jaren ervaring als werkster in de huishouding. Naast mijn spontaniteit zijn hygiene en accuratesse zeer. Werk is echt heel belangrijk voor mijn. Ik bied mij aan als schoonmaakster.
Particuliere thuiszorg Amsterdam Zorg zonder Grenzen.
Deskundig en Flexibel Betrouwbaar en Betaalbaar. Altijd zorg in uw eigen omgeving thuis. Toegewijde en zorgzame zorgverleners. Bij sommige omstandigheden kan het voorkomen dat u gedurende 24 uur een aantal keren begeleiding verpleging of verzorging nodig heeft per dag. Zorg zonder Grenzen biedt u de mogelijkheid 24-uurs particuliere thuiszorg. Amsterdam is een van onze locaties waardoor u niet hoeft te verhuizen. U bepaalt samen met uw familie welke zorg u nodig heeft. Op deze manier blijft u controle houden over uw situatie eigen woning en omgeving met uw familie om u heen. Met behulp van particuliere thuiszorg Amsterdam kunt u de oplossing vinden.
Huishoudelijke hulp Amsterdam Welkom bij Tzorg.
Waar is Tzorg actief? Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Amsterdam. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat we u direct thuishulp kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Amsterdam vindt u bij Tzorg. Altijd de beste thuishulp dichtbij. Met Tzorg is thuishulp altijd dichtbij. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen uit Amsterdam en omgeving. Onze zorg en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. U bepaalt hoe en op welke tijd onze thuishulpwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden. Hebben we een afspraak?
Home CordaanBaan.
Vac Nr T1293 Basisarts ouderengeneeskunde. Vac Nr T134784 Verpleegkundige niveau 4 In het Zomerpark. Vac Nr T175131 Verpleegkundige Nachtteam Parkhof. Vac Nr T176528 Verzorgende IG voor Dementiezorgteam Regio Nieuw West / Oud West Amsterdam bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T183133 Wijkverpleegkundige regio Amsterdam Centrum. Vac Nr T183135 Verpleegkundige in de wijk regio Amsterdam Oost bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T183136 Verzorgende IG regio Amsterdam Oost bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T184468 Verpleegkundige in de wijk regio Amsterdam Centrum bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T186201 Wijkverpleegkundige Regio Amsterdam Noord. Vac Nr T186573 Verzorgende IG regio Amsterdam Centrum bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T193013 Wijkverpleegkundige. Vac Nr T201345 Verzorgende IG team Buitenveldert Oost/West bij Cordaan Thuiszorg. Vac Nr T201457 Student Verzorgende C Flexbureau Thuiszorg Amsterdam Noord.

Contacteer ons