bejaardentehuis amsterdam oost
Zorggroep Amsterdam Oost locatie Flevohuis Amsterdam.
Zorggroep Amsterdam Oost locatie Flevohuis Amsterdam. Locatie Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Amsterdam Oost. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 123 waarderingen. 87% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar.
Amsterdam Oost Amstelring.
Seniorenwoning De Koperen Knoop. Verzorgingshuizen en verpleeghuizen Amsterdam Oost. Zoekt u een verpleeghuis of verzorgingshuis in Amsterdam Oost? Ontdek wat Amstelring te bieden heeft. Ouderen met dementie een chronische ziekte of handicap kunnen bij ons terecht. Zij worden er verzorgd verpleegd en behandeld door medewerkers die iets willen betekenen voor anderen. Amstelring biedt ook specialistische zorg. Zoals zorg bij dementie en bij de ziekte van Huntington. Weten welk type huis bij u past? 088 97 20 200 lokaal tarief.
Samen oud worden in nieuwe Willem Dreeshuis.
Het icoon van de ouderenhuisvesting het Willem Dreeshuis verhuist in 2015 naar Oostpoort het nieuwe woon en winkelgebied in Amsterdam-Oost. Het verzorgingshuis dat nu nog staat in de wijk Jeruzalem in Stadsdeel Oost is dringend aan vernieuwing toe. Ouderenhuisvester Habion tekent voor de realisatie van het nieuwe Willem Dreeshuis. In het nieuwe gebouw kunnen mensen in alle fasen van het ouder worden terecht. Tegelijkertijd bouwt Habion in de wijk Jeruzalem woningen voor ouderen. Zo krijgen de twee aanpalende wijken eigentijdse ouderenhuisvesting aanvullend aan elkaar. Habion ontwikkelt beide plekken vanuit haar nieuwe visie. Geen bejaardentehuizen maar gewone woningen met een goed aanbod van voorzieningen in de directe omgeving.
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam is een 7.5 op basis van 2997 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Nederland is een 7.7. Aantal waarderingen hoog laag.
Cordaan Woonzorgcentrum De Gooyer Amsterdam.
Er is een dagbehandeling voor ouderen en de locatie is de uitvalbasis van het thuiszorgteam dat in de Dapperbuurt actief is. De omgeving De Gooyer ligt in een levendige wijk in Amsterdam Oost de Dapperbuurt. De locatie ligt direct aan de Dappermarkt de gezelligste markt van Nederland! Daarnaast zijn er in de buurt veel grote en kleine winkels te vinden en gezellige café's en restaurants. Als u niet van drukte houdt is er op loopafstand het Oosterpark een heerlijk ruim open park. Hier kunt u prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. Het Oosterpark is rolstoeltoegankelijk. Ook voor de buurt en familieleden In het restaurant van De Gooyer kunt u dagelijks terecht voor een 3-gangenmenu tegen een redelijke prijs.
Wooncentrum Willem Drees Amsterdam Amstelring.
Zorg aan huis aanvragen. Wooncentrum Willem Drees Oostpoort. Polderweg 340 1093KP Amsterdam Bereken route. Grote moderne woningen in de gezellige wijk Oostpoort in Amsterdam-Oost. Het vernieuwde Woonzorgcentrum Willem Drees-Oostpoort biedt ouderen een warm thuis. Ook voor een tijdelijke zorgvraag hospicezorg en zorg voor mensen met ziekte van Huntington kunt u bij ons terecht. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. De meeste mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is niet altijd leuk. Maar soms is dat onvermijdelijk. Als u een ernstige ziekte heeft bijvoorbeeld. Verpleeghuis Willem Drees Oostpoort is dan een goed alternatief. Warmte en zorgzaamheid staan bij ons voorop.
Cordaan.
Het leek me de uitgewezen manier om mijn passie en enthousiasme te delen. Want enthousiast over het vak ben ik zeker! Ik word betaald om lekker door Amsterdam te crossen. Daar ondersteun ik de een na de andere buurtbewoner en geef hun leven wat meer kwaliteit. Ik kan geen dankbaarder beroep bedenken. En toch zijn er te weinig mensen. Dus hebben we rolmodellen nodig die deze boodschap verspreiden. Hanny is persoonlijk begeleider. Ik doe dit werk al 40 jaar maar ik zou echt niet anders willen. Ik wilde altijd al in de verpleging werken. Op mijn 17e volgde ik een opleiding in het ziekenhuis en werkte vervolgens in verschillende ziekenhuizen en klinieken.
Zorggroep Amsterdam Oost ZGAO.
Wonen met zorg en begeleiding. Verblijf met extra begeleiding. Respijtzorg / tijdelijke zorg. ZGAO is een kleine zorgorganisatie. Wij helpen u zoveel mogelijk het leven te leiden dat u wenst. U kunt bij ons terecht voor zorg en behandeling kortdurend verblijf wonen en welzijn. 020 592 52 52. De zorgconsulenten van het Cliënt Service Bureau geven u informatie over wachtlijsten verblijf en rondleidingen. Telefoon 020 592 54 20. Woont u thuis en kunt u niet meer alles zelf? De wijkverpleegkundige coördineert de zorg bij u aan huis en stemt deze af met de mensen om u heen.
De Gooyer Cordaan.
Er is een dagbehandeling voor ouderen en de locatie is de uitvalbasis van het thuiszorgteam dat in de Dapperbuurt actief is. De Gooyer ligt in een levendige wijk in Amsterdam Oost de Dapperbuurt. De locatie ligt direct aan de Dappermarkt de gezelligste markt van Nederland! Daarnaast zijn er in de buurt veel grote en kleine winkels te vinden en gezellige café's en restaurants. Als u niet van drukte houdt is er op loopafstand het Oosterpark een heerlijk ruim open park. Hier kunt u prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. Het Oosterpark is rolstoeltoegankelijk. Ook voor de buurt en familieleden. In het restaurant van De Gooyer kunt u dagelijks terecht voor een 3-gangenmenu tegen een redelijke prijs.
Zorggroep Amsterdam Oost locatie De Open Hof Amsterdam.
Zorggroep Amsterdam Oost locatie De Open Hof Amsterdam. Locatie Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Amsterdam Oost. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 86 waarderingen. 84% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen.

Contacteer ons