thuiszorg nijmegen
Tzorg.
Vul het aanvraagformulier in om direct thuishulp van Tzorg aan te vragen. Op de website van de gemeente Nijmegen vindt u meer informatie over thuiszorg in Nijmegen. U kunt ook contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente op telefoonnummer 14024. Huishoudelijke Hulp Toelage HHT. Wanneer u cliënt bent bij Tzorg en u zou meer uren hulp willen ontvangen dan nu het geval is dan kunt u wellicht gebruik maken van de huishoudelijke hulp toelage. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door clinten. Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.
INIS Thuiszorg.
Stuur uw sollicitatiebrief/motivatiebrief met een recent curriculum vitae per e-mail naar personeel@thuiszorginis.nl. Tevens kunt u solliciteren op deze website via het online formulier welke te vinden is onder direct solliciteren. Thuiszorg INIS zoekt voor de onderstaande vacatures naar nieuwe collega's. Wilt u graag nadere informatie? Bel gerust naar 010-800 94 95. Uw vragen via het contactformulier van deze site beantwoorden we graag. Ons adres Bonnefanten 93A 2907 NA in Capelle aan den IJssel.
Thuiszorg Nijmegen de Nationale Hulpgids.
Home Thuiszorg Thuiszorg Nijmegen. De Nationale Hulpgids is de grootste Hulpgids van Nederland en heeft meerdere advertenties in de categorie Thuiszorg advertentie voor jou in Nijmegen. Je kunt zelf op elke Thuiszorg advertentie reageren of zelf een gratis advertentie plaatsen. Door een gratis advertentie te plaatsen of op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt. Aanmelden bij de Nationale Hulpgids is gratis! Hieronder staat een overzicht van alle Aanbieders in de categorie Thuiszorg in Nijmegen.
INIS Thuiszorg.
Digitale sociale kaart Zorg Wonen. Informatie leaflet medicatiebeleid Thuiszorg INIS voor cliënten. Rapportage CQI-meting VVT thuiszorg. Klanttevredenheidsmeting Hulp bij Huishouden 2015. Wat kan Thuiszorg INIS voor u betekenen? Als u hulp of steun nodig heeft doet u een beroep op uw familie vrienden of buren. Soms is dat niet meer voldoende en u wilt toch zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Thuiszorg INIS neemt dan graag het zorgstokje over. Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op. Wij zijn een AWBZ-erkende en HKZ-Gecertificeerde thuiszorg organisatie. 18 maart open dag Gezondheiscentrum Alexander.
Thuiszorg Nijmegen Particuliere 24-uurs thuiszorg.
Altijd de beste zorg om u heen. Heeft u persoonlijke verzorging nodig en wilt u blijven wonen in uw vertrouwde leefomgeving in Nijmegen? De Zorgheuvel biedt inwonende thuiszorg voor iedereen in Nijmegen die zorg nodig heeft. Particuliere thuiszorg op maat voor jong en oud tijdelijk of voor een langere periode. U kiest voor particuliere thuiszorg van De Zorgheuvel bijvoorbeeld als. U een aandoening heeft waarbij het niet verantwoord is om zonder zorg in uw eigen huis te blijven bijvoorbeeld bij dementie parkinsonMS ziekte van korsakov etc. U behoefte heeft aan verpleeghuisvervangende zorg. U wilt herstellen van een ziekenhuisopname. U valgevaarlijk of gedeeltelijk verlamd bent. Uw mantelzorgers tijdelijk de zorg niet op zich kunnen nemen.
Thuiszorg Vérian Veelzijdig in zorg.
Thuiszorg Vérian is veelzijdig in zorg en biedt daarom een breed pakket aan van diensten. Informatie over thuiszorg in Apeldoorn Amersfoort en nog meer leest u op de website van Vérian.
Thuiszorg M.O.C.
Soms hebt u voor kortere of langere tijd persoonlijke zorg verpleging of begeleiding nodig in de thuissituatie. heeft een verpleegkundig team dat medische thuiszorg kan leveren. Hierdoor kunt u eventueel sneller met ontslag uit het ziekenhuis. U krijgt begeleiding bij het opnieuw leren zorgen voor u zelf zodat u beter met de situatie leert omgaan. Wij bieden u hulp bij alle dagelijkse levensverrichtingen ADL.Wij werken met u samen en zijn gericht op wat u nog wel kan stimuleren en activeren u bij o.a.
Thuiszorg SP Nijmegen.
Hart voor de zorg voor Nijmegen. 09-06-2015 Medewerkers van thuiszorginstelling Vérian gaan woensdagavond 10 juni een hart aanbieden aan wethouder Bert Frings onder het motto Nijmegen heeft hart voor de thuiszorg. Daarmee grijpen ze de kans om Nijmegen te bedanken voor hun steun en inzet om goede thuiszorg te behouden. Sinds mei vorig jaar bestaat het Nijmeegse college uit SP GroenLinks PvdA en De Nijmeegse Fractie gesteund door de VSP. De partijen hebben afgesproken om ondanks de forse bezuinigingen van het kabinet niet te bezuinigen op de thuiszorg. De FNV en de lokale SP steunen de medewerkers inmiddels al een half jaar in hun strijd tegen de salarisverlaging. FNV-bestuurder Corrie van Brenk en SP-gemeenteraadslid Cor van Norel zijn woensdag dan ook aanwezig.
Wijkverpleging professionele thuiszorg ZZG zorggroep.
Folders online aanvragen of downloaden. Blader door de nieuwste ZorgNu ons cliëntenblad. Thuis professionele zorg nodig? Onze teams wijkverpleging bieden u thuiszorg in Nijmegen en omgeving! U woont zelfstandig thuis in uw vertrouwde omgeving. U redt zich aardig maar kunt wel wat hulp gebruiken. Bij eenvoudige vragen doet u een beroep op uw partner buren kennissen of familie als ze tijd hebben en in de buurt zijn. Maar er zijn ook zaken waarvoor u professionele thuiszorg nodig heeft. Tijdelijk of misschien voor langere tijd. Onze teams wijkverpleging kijken samen met u hoe ze u verder kunnen helpen. Bekijk het filmpje over onze zorgverlening. Campagnefilm Word wijkverpleegkundige bij ZZG zorggroep! Thuiszorg van vertrouwde gezichten.
Thuiszorg voor iedereen Mundozorg.
Mundozorg biedt voornamelijk thuiszorg in Nijmegen en omstreken. Er gaat niets boven zorg in uw eigen huisomgeving. Thuis blijven wonen ook bij ziekte handicap jeugdzorg psychiatrischezorg of wanneer u een dagje ouder wordt. Soms lukt dat niet op eigen kracht. Vaak kunnen familie vrienden of buren dan bijspringen. Maar u kunt ook terecht bij Mundozorg. Bij Mundozorg kunt u zorg ontvangen op AWBZ basis particulier maar ook vanuit een persoonsgebonden budget PGB. Tevens bieden bij dagbesteding voor alle doelgroepen. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie dan kunt u ons telefonisch. bereiken op 024 675 98 60.
Thuiszorg voor de regio Oss NIjmegen Uden en Veghel. Interzorg dat zijn wij!
Bezoekadres Monsterstraat 3 Oss. Postadres Postbus 539 5340 AM Oss. Fax 0412 648 171. 024 36 66 090.
IGZ waarschuwt voor misstanden Thuiszorg De Wit Nijmegen Omroep Gelderland.
Dit is mijn Gelderland. maandag 3 april 2017 1800. IGZ waarschuwt voor misstanden Thuiszorg De Wit Nijmegen. NIJMEGEN De inspectie voor de Gezondheidszorg IGZ heeft misstanden geconstateerd bij thuisorganisatie De Wit Thuiszorg in Nijmegen. Volgens de inspectie is het een rommeltje en zijn er ernstige waarschuwingen uitgedeeld. Na het laatste bezoek van het IGZ bleek dat er sprake was van een verslechtering. Volgens de inspectie leiden de problemen tot gezondheidsrisicos voor cliënten. IGZ Het lukt De Wit Thuiszorg niet om de kwaliteit van zorg op het vereiste niveau te brengen. Er is sprake van onvoldoende deskundigheid en de medewerkers beheersen niet genoeg de Nederlandse taal.

Contacteer ons