thuiszorg groningen
Thuiszorg Comfort Groningen Home.
Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. Is uw sleutelkluis veilig? Opening Dagactief Comfort 13 april 2016. Wilt u meer informatie over Thuiszorg Comfort? Bekijk hier gratis onze brochure. Thuiszorg Comfort is een door de Nederlandse Zorgautoriteit toegelaten zorgaanbieder en is HKZ-ISO gecertificeerd. Tevens is Thuiszorg Comfort een erkend leerbedrijf. Procedure zorgweigering en beeindiging. Open ma-vr 8.30 16.30 uur. Tel 050 50 32 553. Tel bij spoed 06 52 441 310.
Thuiszorg Groningen Thuiszorgwinkel Thuishulp De Telefoongids.
Bekijk ook andere rubrieken. Getoond Groningen of zoekt u. Thuiszorg in Groningen en omgeving.
Werken bij ons Vitaal Thuiszorg.
Vitaal Thuiszorg biedt zorg op maat wat betekent dat de zelfbeschikking van de cliënt en zijn systeem richtinggevend is voor de mate van ondersteuning en de zorg. Daarbij biedt Vitaal Thuiszorg in Friesland en Groningen tevens een specialistisch aanbod voor de doelgroep met sociaalpsychologische en psychiatrische problematiek. Vitaal Thuiszorg biedt maatwerk en staat voor professioneel en betrokken. Vitaal Thuiszorg staat voor korte lijnen direct en persoonlijk contact heldere en open communicatie en een snelle en adequate en praktische manier van handelen. Er kunnen diverse diensten geboden worden in één huishouden er is desondanks één contactpersoon. De begeleider van Vitaal Thuiszorg heeft vanuit zijn taak als aanspreekpunt de regie en het overzicht op het zorgtraject.
Faillissement Stichting Thuiszorg Groningen.
bijlage bij verslag 14. bijlage 1 bij verslag 12.
TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Klik hiernaast om deze melding te verbergen. Verpleging Verzorging Passende ondersteuning en verzorging wanneer u dat nodig heeft. Wonen en zorg Zelfstandig wonen in een veilige omgeving met alle zorg dichtbij. Verpleegtechnische zorg Specifieke medisch-technische kennis en expertise. We hebben het in huis. Palliatieve zorg We helpen en begeleiden patient en omgeving in de laatste periode. Nazorg bij een beroerte Ondersteuning bij het aanpassen aan uw mogelijkheden en het leren omgaan met de gevolgen van een beroerte.
TSN Thuiszorg Gezondheidscentrum Lewenborg.
T 050 751 92 80. TSN Thuiszorg maakt zich sterk voor een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg die bij u past. Dat doen we snel en goed we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder zonder aan kwaliteit in te boeten. Wij vinden namelijk dat zorg iets is van ons allemaal.
TSN Thuiszorg in Groningen Gezondheidscentrum Hoendiep.
Spring naar de secundaire inhoud. TSN Thuiszorg in Groningen. Telefoon 050 751 31 60. 24 uur per dag 7 dagen in de week. Kijk voor meer informatie over ons en alle behandelingen op onze site. Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is ontworpen door de bekende architect Bonnema en ligt op een mooie locatie op loopafstand van station en centrum van de stad. Inmiddels hebben diverse zorg gerelateerde bedrijven zich hier gevestigd. De ideale ligging het diverse zorgaanbod én de gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste gezondheidscentra in Groningen en omstreken.
thuiszorg Groningen Allerzorg Oldehove Groningen locatie kantoor adres telefoonnummer Allerzorg.
Aandacht voor uw wensen. Wij willen graag dat u gewoon uzelf kunt zijn terwijl u de allerbeste zorg ontvangt. Van Grijpskerk tot Leek en van Grootegast tot Groningen onze medewerkers werken vanuit hun hart en geven zorg met aandacht en respect en ruimte om uzelf te kunnen zijn. We werken met vaste en kleine teams. Het is belangrijk dat onze zorg uw dagelijkse leven niet in de weg staat maar u in staat stelt het leven te leiden zoals u dat graag wilt. Gewoon zoals het hoort.
Thuiszorg.
U kunt van ZINN Thuiszorg elk moment van de dag verzorging en verpleging ontvangen. Gaat het om huishoudelijke zorg persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg bij ZINN Thuiszorg bent u in vertrouwde en deskundige handen! Om ZINN Thuiszorg verpleging en verzorging te ontvangen heeft u een indicatie nodig. Neemt u contact op met de cliëntenservice van ZINN. De cliëntenservice zorgt dat de wijkverpleegkundige in uw wijk u zo snel mogelijk vaak dezelfde dag nog kan helpen.
TSN Thuiszorg ontslaat bijna driehonderd medewerkers in Groningen RTV Noord.
TSN Thuiszorg ontslaat bijna driehonderd medewerkers in Groningen. Foto andyreis / sxc stock exchange. TSN Thuiszorg heeft bijna driehonderd medewerkers in de gemeente Groningen de wacht aangezegd. Het gaat om 148 vaste medewerkers en 138 mensen wiens tijdelijke contract niet wordt verlengd. De medewerkers hebben het afgelopen weekend een brief gekregen waarin ze op de hoogte worden gebracht. Ze verliezen hun baan per 1 januari.
Thuiszorg Noord.
In de gemeente Eemsmond Uithuizen Uithuizermeeden en ook daarbuiten. Het doel is om onze cliënten te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Er is vaak meer mogelijk dan mensen denken. Wanneer moet u aan thuiszorg denken? Sommige mensen hebben tijdelijk thuiszorg nodig bijvoorbeeld als ze herstellen van een ziekte of een ongeval. Maar meestal komt thuiszorg aan de orde bij het stijgen der jaren. U merkt misschien dat u zich niet meer zo goed kunt verplaatsen in huis. Gaat wassen aankleden of naar de wc gaan moelijker? Dan wordt het misschien tijd om Thuiszorg Noord te bellen. Ons telefoonnummer is 0595 74 50 20.
In actie voor behoud thuiszorg Groningen FocusGroningen.
Vorige Volgende In actie voor behoud thuiszorg Groningen. Geplaatst op 27 september 2015 1236 door focusgroningen. Aankomende woensdag om 1545 op de Grote Markt organiseert de FNV een grote demonstratie voor het behoud van de thuiszorg in Groningen. De SP steunt de demonstratie en roept iedereen op om te komen en iemand mee te nemen. Deze regering bezuinigt fors op de thuiszorg. Het stadsbestuur van Groningen werkt hieraan volop aan mee en is van plan om in 2016 het grootste deel van de thuiszorg af te schaffen.

Contacteer ons