bejaardentehuis amsterdam
Verpleeghuis De Poort Amsta Verpleeghuizen Amsterdam ZorgGids Nederland.
Vrijwilligerswerk in de zorg. Verpleeghuis De Poort Amsta. Verpleeghuis De Poort Amsta. Verpleeghuis De Poort is een verpleeghuis in Amsterdam West. Hugo de Grootkade 18-28. Tel 020 580 66 00. Fax 020 580 66 60. Zoek contact Bekijk locatie. Klik op een foto voor een vergroting. Aantal bewonders per afdeling.
74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 74 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam is een 7.5 op basis van 2997 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Nederland is een 7.7. Aantal waarderingen hoog laag.
Verzorgingshuis vacatures werk in Amsterdam Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Verzorgingshuis in Amsterdam. Docent Wiskunde Haven van Rotterdam. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 1. Landelijke vacatures voor Verzorgingshuis. Vacatures 1 tot 10 van 74. Plaats je cv In enkele seconden.
Verpleeg en Verzorgingshuiszorg Cordaan.
Elk jaar komen er nieuwe locaties voor kleinschalig wonen bij. Uw individuele zorgvraag en wensen zijn de uitgangspunten voor de ondersteuning die u van ons ontvangt. Cordaan biedt zorg in 25 huizen in Amsterdam Diemen Huizen en Nieuw-Vennep. De meeste verpleeghuizen en verzorgingshuizen van Cordaan hebben een wachttijdenlijst. Soms hoeft u maar enkele weken te wachten in andere gevallen kan de wachttijd oplopen tot 15 jaar. De wachttijd is afhankelijk van verschillende factoren en niet altijd gemakkelijk te voorspellen. Klik op de wachttijdenlijst voor meer informatie. De consulenten van het Cliënten Servicebureau kunnen u meer vertellen over wachttijden en u adviseren over uw specifieke situatie. U kunt de cliëntconsulenten bereiken via 088 267 32 26.
Verzorgingshuis De Bogt Westerbeer Amstelring.
Zorg aan huis aanvragen. Wonen in De Bogt-Westerbeer. Polanenstraat 6 1013 VW Amsterdam Bereken route. Een gemoedelijk verpleeghuis in de levendige Spaarndammerbuurt waar u helemaal uzelf kunt zijn. Dat is kenmerkend voor De Bogt-Westerbeer. Ouderen met een chronische ziekte dementie psychiatrische aandoening of verslavingsproblematiek zijn van harte welkom in dit gezellige verzorgingshuis in Amsterdam. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. De ontwikkelingen binnen de zorg zijn er op gericht dat u zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Helaas is een verhuizing naar een verpleeghuis soms onvermijdelijk. In die gevallen bent u welkom als bewoner van De Bogt-Westerbeer in Amsterdam-West.
22 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 22 verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam is een 7.5 op basis van 1042 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Nederland is een 7.6. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog.
Waar kan ik een indicatie voor verblijf in een instelling verpleeghuis of verzorgingshuis aanvragen? Gemeente Amsterdam.
Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Bel dan het gemeentelijk informatienummer 14 020 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Verpleeghuis De Rietvinck Amstelring.
Zorg aan huis aanvragen. Wonen in de Rietvinck. Vinkenstraat 185 1013 JR Amsterdam Bereken route. Kleinschalig gezellig een sterke binding met de buurt. Verpleeghuis De Rietvinck in het hartje van de Amsterdamse Jordaan biedt ouderen een warm thuis. Ouderen met een chronische ziekte een handicap of dementie zijn welkom om bij ons te komen wonen. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. De meeste mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Soms is een verhuizing naar een woonzorgcentrum echter onvermijdelijk. De Rietvinck is in die gevallen een goede optie. Het verpleeghuis ligt vlakbij het Haarlemmerplein en naast de Jordaan.
Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam Huize Plantage.
Werken bij Huize Plantage. Verzorgd wonen in de Plantagebuurt in Amsterdam. Huize Plantage is in 1999 opgericht als het eerste particuliere verzorgingshuis in Amsterdam. Het ligt in de mooie en rustige Henri Polaklaan vlak bij Artis en de Hortus Botanicus. Het wooncomplex bevat tien luxe appartementen. Huize Plantage wil haar bewoners een nieuw thuis bieden. Dit houdt in dat zij er met behoud van privacy in een huiselijke sfeer kunnen wonen en zorg naar wens krijgen. Huize Plantage wil voldoen aan de behoefte aan veiligheid en zorg in een omgeving die warmte en gastvrijheid uitstraalt en een exclusief karakter heeft.
Bejaardentehuis Amsterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bejaardentehuis in Amsterdam gevonden! Bel nu 090 p/m. Bejaardentehuis in Amsterdam resultaten 1 20 getoond van 56. Vul gratis uw gegevens aan. De medewerkers van de CVA-afdeling van het Leo Polakhuis waren geweldig ze waren allemaal ontzettend betrokken en bovenal inhoudelijk deskundig!
Henriette Roland Holst Evean.
Kom langs in Henriette Roland Holst. Tevens heeft deze locatie appartementen Beschermd Wonen voor 36 cliënten met een GGZ indicatie beschikking de toewijzing gaat via het WMO loket van de Gemeente Amsterdam. Beschermd wonen is bedoeld voor mensen met psychische of psychosociale problemen. Beschermd wonen in het Henriette Roland Holsthuis biedt een veilige en beschermde woonomgeving en begeleidt de bewoners in hun zelfredzaamheid zodat zij zolang mogelijk mee kunnen blijven doen in de samenleving. De begeleiders helpen o.a.met het organiseren van het huishouden de administratie of maken van een dagindeling. Het Henriette Roland Holsthuis heeft een afdeling Groepsverzorging waar 12 ouderen wonen met oriëntatie en geheugenproblemen die meer ondersteuning en begeleiding nodig hebben Zij hebben een eigen appartement zit/slaapkamer met eigen badkamer.
Verpleeghuis de Klinker Amstelring.
Werken bij De Klinker. Borgerstraat 45 1053 PB Amsterdam Bereken route. De Klinker is een bruisend woonzorgcentrum midden in Amsterdam Oud-West. Bij ons staat de deur altijd open. Het is een komen en gaan van bewoners familieleden en buurtgenoten. Tegelijkertijd willen we de beste zorg begeleiding en behandeling bieden zodat onze bewoners zoveel mogelijk in staat zijn om te genieten van de wereld om hen heen. Wonen Zorg Kosten en indicatie Activiteiten Contact. Woonzorgcentrum warm en betrokken. Licht ruim diverse zithoeken met kleurrijke tafels en stoelen. Wie De Klinker binnenstapt heeft niet het gevoel in een woonzorgcentrum te zijn.

Contacteer ons