aafje thuiszorg
Aafje Thuiszorg Dordrecht Medisch Gezondheid Facebook.
Ontdek locale bedrijven op Facebook. Registreer je vandaag nog op Facebook om bedrijven in je buurt te vinden. 45 12 publieke beoordelingen. Bevindt zich in Dordrecht. Foto bijgedragen door Lenne Stolk Buitendijk. Vertel mensen wat je ervan denkt. José Busink 5 sterren Uitstekende organisatie! Geweldige meiden die werken met hart en ziel! Alsof ze tot je familie behoren ze zetten zich niet alleen voor de patienten in maar ook voor de mensen er om heen. ongeveer 6 maanden geleden 1 recensie. Jolanda Koonings 1 ster Waardeloze organisatie die maar wat aankloot.
Zorginstelling Rotterdam Dordrecht e.o. Aafje.nl Aafje.nl.
Neem contact op met een van onze adviseurs. 088 8 233 233 Bel mij terug Contact. Zorg hoe regel ik dat? Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en nieuwtjes met onze nieuwsbrief.
Aafje Thuiszorg.
Waarin onderscheiden wij ons. Heeft u thuis hulp nodig? Bijvoorbeeld in de huishouding of voor het verzorgen van een wond? Aafje geeft thuiszorg met persoonlijke aandacht. Thuis is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Alleen met familie vrienden of bekenden. Wij helpen u wanneer dat nodig is in uw eigen vertrouwde omgeving. Vanuit onze thuiszorglocaties in Rotterdam Barendrecht Albrandswaard Ridderkerk Dordrecht Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht is Aafje altijd in de buurt voor hulp en zorg die u op dat moment wenst. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar 24 uur per dag. Wat fijn zoveel diensten onder een dak.
Aafje Thuiszorg Dordrecht Dordrecht.
Aafje Thuiszorg Dordrecht Dordrecht. Locatie Deze locatie is onderdeel van Aafje. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn 155 waarderingen. 99% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
Thuishulp Rotterdam en omgeving Aafje.nl.
er is geen huisgenoot of mantelzorger die uw huishouden kan doen. u woont nog zelfstandig. u staat ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie. Krijgt u een indicatie en kiest u voor Aafje dan regelen wij dat een vaste hulp binnen vijf werkdagen bij u aan de slag gaat. Uiteraard op een dag die u wenst. U heeft een indicatie nodig van uw gemeente. Met deze indicatie wordt huishoudelijke ondersteuning betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning wmo. Uw gemeente vergoedt een groot deel daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor CAK berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. Hulp bij het aanvragen van huishoudelijke ondersteuning. Vindt u een indicatie aanvragen lastig?
Thuiszorg Aafje.nl.
Heeft u thuis hulp nodig? Bijvoorbeeld in de huishouding of voor het verzorgen van een wond? Aafje geeft thuiszorg met persoonlijke aandacht. Thuis is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Alleen met familie vrienden of bekenden. Wij helpen u wanneer dat nodig is in uw eigen vertrouwde omgeving. Vanuit onze thuiszorglocaties in Rotterdam Barendrecht Albrandswaard Ridderkerk Dordrecht Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht is Aafje altijd in de buurt voor hulp en zorg die u op dat moment wenst. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar 24 uur per dag. 088 8 233 233. Heeft u vragen of advies nodig?
Aafje thuiszorg huizen zorghotels in Rotterdam De Telefoongids.
Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor Aafje thuiszorg huizen zorghotels in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids Detelefoongids.nl
Aafje thuiszorg Ridderkerk Aafje.nl.
Thuiszorg Kort of lang verblijf Paramedische zorg Specialist consulteren Werkgebied. Home Wat biedt Aafje in mijn werkgebied? Gieterijstraat 82 2984 AB Ridderkerk. Vanuit deze locatie werken thuiszorgmedewerkers in Ridderkerk met uitzondering van postcode 2989. Voor diagnostiek onderzoek en casemanagement bij dementie kunt u terecht bij het DOC-team Ridderkerk. Direct contact via Marc Ong specialist ouderengeneeskunde 06-29293017. Vraag verwijzing of meer informatie? Bel de Aafje verwijslijn via 088 8 231 231 24/7 bereikbaar ook in crisissituaties. Vanuit deze locatie werken casemanagers PG voor postcodegebied 2980 t/m 2989. Direct contact met Aafje casemanagement via 088 8231395 binnen kantooruren.
Sociale kaart gemeente Rotterdam Aafje Rotterdam Hesseplaats Thuiszorg Huizen Zorghotels MO.
Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje is altijd in de buurt. Aafje biedt thuiszorg en heeft huizen en zorghotels in Rotterdam Dordrecht en omgeving. Aafje helpt u thuis bij Aafje kunt u wonen in een verpleeg of verzorgingshuis en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg huizen en zorghotels in Rotterdam Dordrecht en omgeving. Zie voor meer info http//www.aafje.nl/over-aafje. Lees meer op www.aafje.nl. De organisatie levert de onderstaande specifieke diensten. Kijk op het tabblad Algemeen voor een algemene omschrijving van de dienstverlening. chronisch ziek dementie lichamelijke beperking visuele beperking.
Aafje thuiszorg Zwijndrecht Aafje.nl.
Thuiszorg Kort of lang verblijf Paramedische zorg Specialist consulteren Werkgebied. Home Wat biedt Aafje in mijn werkgebied? Langeweg 340a 3331 LZ Zwijndrecht. Vanuit deze locatie werken thuiszorgmedewerkers in postcodegebied 3330 t/m 3336. Vanuit deze locatie werken casemanagers PG voor postcodegebied 3330 t/m 3336. In Dordrecht en Zwijndrecht is Aafje onderdeel van keten Waardeland. Direct contact met de keten via 0183-644150 of info@ketenzorgdementiewaardenland.nl. Met een verwijsbrief kan uw patiënt hier in Zwijndrecht terecht op het spreekuur van de Aafje diëtist. Uw patiënt kan zelf contact opnemen met de Aafje klantenservice via 088 8 233 233.
Inspectie voor de Gezondheidszorg Aanwijzing voor Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels.
Aanwijzing voor Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels. Aanwijzing voor Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels. De Inspectie voor de Gezondheidszorg IGZ heeft Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels Aafje in Rotterdam een aanwijzing opgelegd. Aafje moet maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van zorg op orde komen. De aanwijzing geldt voor alle verpleeghuizen van Aafje én alle locaties van Aafje waar mensen zorg krijgen maar zelfstandig wonen. Het gaat hierbij niet om de locaties met geriatrische revalidatiezorg revalidatiezorg gericht op ouderen. Wat is er aan de hand?
Onze locaties Aafje.nl.

Contacteer ons